Povećanje brzine Interneta čak do 40M!

Razgovori ka fixnim mrežama samo 1cent/minutu

Podgorica, 31. oktobar 2016 –  Od sjutra sve postojeće i buduće korisnike box trio paketa očekuju mnogo veće brzine Interneta, čak do 40M  i razgovori ka fixsnim mrežama od samo 1 cent/minutu. Naime, u najpopularnijem paketu box trio 2 za mjesečnu pretplatu od 24.99 eura, umjesto dosadašnjih 8M, svi korisnici će imati 15M Interneta, naravno uz fixni telefon, kao i TV paket sa preko 180 najpopularnijih kanala, čak 44 Pink kanala i 5 Arena sport kanala.

Veliko povećanje brzine Interneta očekuje i korisnike ostalih box trio paketa, a u paketu box All 4, Internet umjesto dosadašnjih 8M, povećava se na čak 40M brzine. Naravno, u ovom paketu objedinjene su sve usluge koje vam kompanija m:tel nudi, pa će korisnici uz nevjerovatnih 40M brzine Interneta, uživati u TV paketu sa preko 180 najpopularnijih kanala, i to čak 44 Pink kanala i 5 Arena sport kanala, kao i uz mobilni paket sa resursima ka svim crnogorskim mrežama i neograničenim Internetom, kao i fixni telefon.

U box trio paketima cijena poziva od samo 1 cent po minutu ka svim fiksnim mrežama u Crnoj Gori traje do kraja 2017. godine.

I to nije sve, m:tel nudi i najbolju ponudu televizora na rate. Uz ugovor možete kupiti televizor na rate počev od 3 eura mjesečno, marke Samsung, Vox ili Tesla.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na  Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu  www.mtel.me,  kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.