Do 6 puta više GB po max brzini!

Specijalna Internet ponuda od 01. februara!

Podgorica, 31. januar 2017 – Kompanija m:tel je od 01. februara pripremila specijalnu Internet ponudu - od 2 do čak 6 puta više Interneta po maksimalnoj brzini unutar posebnih postpaid paketa, koji će korisnici dobijati svakog mjeseca do kraja ugovorne obaveze.

Svi novi korisnici Odaberi više i Odaberi plus paketa, dobiće duplirane Internet resursedefinisane u sklopu odgovarajućeg paketa. Ovi paketi sadrže i najbolju ponudu minuta i SMS-ova ka svim mrežama u Crnoj Gori a korisnici mogu izabrati  i bilo koji model telefona iz mtel portfolija, sa mogućnošću plaćanja na 24 mjesečne rate.

Svi koji odaberu neki od paketa Surf elastik i Super Surf Elastik dobiće 5-6 puta više Internet resursa po maksimalnoj brzini, u sklopu paketa.

• 10GB uz paket Surf elastik - uz mjesečnu pretplatu od 5,9 eura
  • 30GB uz paket Super Surf Elastik uz mjesečnu pretplatu od 10,9 eura

Paketi Surf elastik i Super Surf Elastik uključuju mogućnost da korisnik dobija dvije SIM kartice i za jednu mjesečnu pretplatu istovremeno koristi Internet na dva uređaja.

Ponuda je dostupna u promotivnom periodu do 28.02.2017. godine i važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Benefiti važe i za nove korisnike biznis paketa Odaberi office i Biznis Plus (duplo više Interneta po maksimalnoj brzini) i paketa Office Elastik i Super Office Elastik ( 5-6 puta više Interneta po maksimalnoj brzini).