4 telekomunikacione usluge u jednoj!

Uz novu Tel BOX smart aplikaciju, možeš da „nosiš“ fiksni telefon svuda sa sobom!

Podgorica, 5. jun 2017 –   Kompanija m:tel je pripremila nevjerovatnu ponudu u kojoj korisnici dobijaju sve četiri telekomunikacione usluge zajedno već od 26.99 eura mjesečno. Uz to korisnici mogu da kupe i najsavremenije mobilne telefone i TV uređaje na rate.

Korisnici od sada uživaju u Internetu čak i do nevjerovatnih brzina od 80Mbps. Pored 180 vrhunskih kanala, očekuju ih i pozivi u fiksnoj telefoniji od samo 1 cent/min ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Što se tiče benefita usluga mobilne telefonije, svi korisnici do isteka ugovorne obaveze mjesečno dobijaju:

• Besplatne pozive ka m:tel fiksnoj mreži

• 5000 besplatnih minuta ka m:tel 068 mreži

• Besplatne pozive ka drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori (100 min);

• 3GB Interneta po maksimalnoj brzini.

Od sada korisnici svuda sa sobom mogu „ponijeti“ svoj fiksni telefon. Dovoljno je da preuzmu Tel BOX smart aplikaciju i prijave se sa svojim fiksnim brojem, unesu fiksni broj u odgovarajuće polje, i neometano pozivanje i primanje poziva sa fiksnog na mobilni može da počne! I ne samo to - pozivi ka fiksnoj m:tel mreži su potpuno besplatni! Preko aplikacije korisnici će razgovarati za samo 1 cent/min ka drugim fiksnim mrežama u Crnoj Gori i 4,5 centi/min ka fiksnoj mreži Telekoma Srbije.

Tel BOX aplikaciju je moguće preuzeti na Google Play prodavnici. Aplikacija koristi besplatnu data konekciju dok je korisnik na m:tel mreži i dostupna je za tablete i telefone na android platformi.

Uz ovu ponudu za dodatnih 10 eura mjesečno korisnici mogu da kupe televizor Samsung 40'' i telefon Samsung J 510 na 48 rata.

Besplatni resursi će biti dodjeljivani na mjesečnom nivou do isteka ugovorne obaveze. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Cijene su sa PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.