Od 1. jula roming tiket za Srbiju za samo 11,9 eura!

NEOGRANIČENI POZIVI, PORUKE I INTERNET DO KRAJA 2017. GODINE!

Podgorica, 30. jun 2017 – Kompanija m:tel je za sve svoje korisnike obezbijedila da ostanu  u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, pa od 1.jula do kraja 2017.godine nudi m:roming tiket za samo 11,9 eura.

Od sjutra roming tiket za 11,9 eura, svim  korisnicima  m:tel-a do kraja 2017. godine dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) omogućava neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.

Kupovina m:roming tiketa se vrši putem m:tel menija pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica.

Aktivacija tiketa vrši se i slanjem SMS poruke tiket4 na broj 14555.

Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima m:tel-a.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.