Postani korisnik URBAN PAKETA ZA 4G MREŽU!

4G mreža predstavljena u m:tel-u

Budva, 21. jul 2017 – Kompanija m:tel je danas u poslovnici u Budvi predstavila 4G mrežu i Urban postpaid pakete za nove korisnike i podsjetila na uspjeh ostvaren u proteklih 10 godina rada na crnogorskom tržištu.

Izvršni direktor m:tel-a Vladimir Lučić je osvrćući se na dosadašnji rad m:tel-a rekao da su rast prihoda iz godine u godinu, rast investicija, donacija i broj zaposlenih samo dio parametara kojima se mjeri uspješnost našeg rada i istakao: „Prošle godine kompanija m:tel je na aukciji organizovanoj od strane EKIP-a osvojila najbolji frekventni spektar za 4G. Danas možemo reći da signalom 4G pokrivamo urbani dio većine gradova u Crnoj Gori. Svjesni smo da ubrzan razvoj tehnologija uslovljava da korisnici zahtijevaju sve veće brzine interneta, pa signalom 4G i ponudom novih postpaid paketa u potpunosti izlazimo u susret zahtjevima. Kada se osvrnemo na proteklih 10 godina m:tel ima kontinuirano pozitivan uticaj na privredu Crne Gore. Naime, zapošljavamo ukupno 432 radnika, donirali smo oko milion eura vrijednosti, sponzorisali razne sportske, kulturne i druge projekte sa oko 5 miliona eura, a investicije dosežu čak 182 miliona eura.“

Samo u prethodne dvije godine je uloženo 60 miliona eura u izgradnju optičke mreže.  O uspjehu govori i tržišno učešće m:tel-a sa 282 hiljade korisnika mobilne telefonije što čini 29% tržišta i preko 50 hiljada multimedijalnih korisnika što je više od 25 % tržišta.

Novosti u ponudi m:tel-a su Urban Paketi  koje je predstavio direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović i podsjetio da sadrže: fiksne resurse i najveće količine Interneta u sklopu pretplate, opciju prenosa nepotrošenih resursa u naredni mjesec i mogućnost pristupa digitalnim servisima. „Pozivam sve buduće korisnike koji preferiraju surfovanje internetom i koriste digitalne servise da se odluče za Urban paket jer 1000 prvih korisnika dobija čak 10 puta više GB. Takodje, valja iskoristiti napovoljniju ponudu uređaja  - 4G telefona i tableta po cijeni već od 1 euro“ rekao je Cerović.

Korisnici mjesečno na raspolaganju imaju određenu količinu Interneta, nakon čega mogu aktvirati Internet tarifni dodatak po želji, a u zavisnosti od paketa i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka mondo GO aplikaciji , zatim za upload i download za digitalni servis Urban disk i 10 GB cloud prostora za smještanje podataka na Urban disc servisu, kao i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka Internet stranama: Wikipedia, Facebook, Twitter, WhatsApp, Viber uz neograničen internet saobraćaj.

Posebnost Urban paketa je u tome što se resursi koji se odnose na razgovore odvojeno troše za razgovore u mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori. Takođe, ukoliko ih korisnik ne potroši u toku tekućeg mjeseca, prenose se u sljedeći mjesec.

Urban disk digitalni servis omogućava korisniku da sačuva sve svoje fotografije, video klipove i fajlove na online serveru. Ako korisnik promijeni, izgubi ili pokvari telefon, svi podaci koji se nalaze na Urban disku ostaju sačuvani i mogu se pogledati na računaru ili prebaciti na novi telefon jednim klikom.

Na kraju, kao društveno odgovorna kompanija, za 10 godina rada Kompanija m:tel je odustala od organizacije svih koncerata i druge javne promocije i odlučila da sredstva opredjeljena za tu namjenu plasira kroz donacije od javnog interesa. Jedna od takvih  je pomoć u vrijednosti od 16.000 eura Ministarstvu zdravlja Crne Gore u cilju promocije projekta zakazivanja specijalističkih pregleda kod izabranog ljekara. Ovo je samo jedna u nizu donacija koje su realizovane u ovoj godini, uz napomenu da je do kraja godine planirana podrška još nekim važnim projektima u sistemu zdravstva i obrazovanja.