BIRAJ NAJBOLJE! BIRAJ NAJBRŽE! BIRAJ MTEL!

Korisnici m:go turist paketa dobijaju čak 200GB Interneta!

Podgorica, 14. avgust 2017 –  Kompanija m:tel u turist prepaid paketu, korisnicima  donosi čak 15 dana neograničenog interneta. Aktivacijom ovog paketa korisnici će imati 200 GB interneta po maksimalnoj brzini. Prva tri dana korisnik surfuje po maksimalnoj brzini i koristi svojih 200 GB interneta, nakon čega se brzina smanjuje.

Uz svaku dopunu izvršenu do 30. septembra 2017. godine svi korisnici dobijaju novih 200GB po maksimalnoj brzini.

Korisnici će imati pristup posebnim ponudama na *105#. Internet ponudu od 5GB po maksimalnoj brzini, korisnici mogu koristiti tokom 7 dana za 2,9 eura, a ukoliko žele 15 dana neograničenog surfovanja onda plaćaju 4,9 eura.

Takođe, u meniju je i ponuda koja korisnicima omogućava čak 50% popusta za pozive prema inostranim mrežama iz sljedećih država: Srbija, Hrvatska, Albanija, Mađarska, Makedonija, Kosovo, Rumunija i Bugarska po cijeni od 1 euro.

Ponuda traje sve do 30. septembra 2017.godine. Cijena paketa  je 5 eura sa inicijalnim kreditom od 1 eura.