Lansiraj svoju ideju!

Prijavi se na m:tel app konkurs srednjoškolaca u izradi mobilnih aplikacija!

Sada možeš da okupiš tim iz škole ili samostalno kreiraš mobilnu aplikaciju za Android™ OS ili iOS i tako osvojiš vrijedne pametne telefone i dobiješ priliku da se takmičiš regionalno!

Vrijeme je da pokažeš šta znaš i da se prijaviš na m:tel app konkurs.

Ako te zanimaju aplikacije, voliš programiranje, imaš dobru ideju i želju da se takmičiš sa vršnjacima, napravi mobilnu aplikaciju  i osvoji jednu od pet ravnopravnih nagrada na državnom nivou u novom m:tel app konkursu.

Ukoliko ti i tvoj tim budete među najboljima dobićete priliku da se u februaru 2018. i regionalno takmičite  sa vršnjacima i najboljim timovima iz BiH i Srbije u Regionalnom app izazovu i tako osigurate ulaznicu za svjetsku konferenciju IDTechEx Showu Berlinu.*

Za učešće na m:tel app konkursu potrebno je da pronađete svoju srednju školu na listi od 12 škola učesnica takmičenja, smislite ideju za aplikaciju, popunite formular i prijavite svoj tim putem adrese mtelappkonkurs@mtel.me najkasnije do 20. novembra 2017.

Rok za dostavu gotovih funkcionalnih verzija aplikacija uz detaljan opis je 15. januar 2018, nakon čega će stručna komisija ocijeniti pristigle aplikacije i dodijeliti nagrade za pet najboljih u Crnoj Gori.

Aplikacije treba da budu zanimljive, inovativne i korisne, a prednost će imati one koje doprinose društvenoj odgovornosti ili razvoju neke od m:tel usluga.

Detaljne uslove takmičenja (Opšte uslove) i formular za prijavu možeš preuzeti na linkovima:

Podržavamo znanje!

 *Na pobjedničko putovanje će ići autori najbolje aplikacije u regiji (Crna Gora, BiH, Srbija) u pratnji nastavnika, a kompanija m:tel zadržava pravo izmjene navedenog studijskog putovanja.

Povezane vijesti

PAR ZA PRIČU!

06. sept. 2018.

SVE ZA 10!

27. avg. 2018.

Obavještenje

12. jul 2018.