URBAN XL PAKET

Najbolji postpaid paket u ponudi- neograničeni razgovori i najveće Internet brzine!

Podgorica, 31. oktobar 2017 –   Kompanija m:tel je pripremila najbolju i najurbaniju ponudu do sada - novi Urban XL paket, koji korisnicima donosi neograničene razgovore ka svim mrežama u Crnoj Gori i najveću količinu Interneta do sada.

Urban XL postpaid paket donosi najveće benefite u odnosu na dosadašnju ponudu m:tel-a i predstavlja najbolju ponudu na crnogorskom tržištu. Korisnici ovog paketa dobijaju:

• Neograničene pozive ka svim mrežama u Crnoj Gori
  • 100GB Internet saobraćaja svakog mjeseca
  • 5000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori

Uz ovaj paket dostupni su svi telefoni iz ponude m:tel-a po odgovarajućim cijenama, od kojih izdvajamo Iphone 8  po cijeni od 312 eura,  Huawei P10   po cijeni 119 eura, Samsung Galaxy S7 EDGE – 24 eur, Samsung Galaxy S8 po cijeni 329 eura i Samsung Galaxy S7  koje korisnici mogu kupiti za samo 1 euro.

Nepotrošeni resursi i bonusi se ne prenose u naredni mjesec i ne važe za razgovore u romingu.

Primjenjivaće se fer politika koja podrazumijeva besplatnih 120 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori dnevno, nakon kojih će se pozivi naplaćivati shodno važećem Cjenovniku za Urban pakete.Ukoliko korisnik potroši ovu mjesečnu Internet kvotu, Internet se ukida, ali korisnik ima mogućnost aktivacije Internet dodataka za Urban pakete. Internet resursi se dodjeljuju svakog prvog u mjesecu.