Spremite se za najveće brzine uz novu kablovsku ponudu m:tel-a

TELEVIZIJA, FIKSNA I MOBILNA TELEFONIJA, UZ INTERNET BRIZNE DO 100 Mbps!

Podgorica, 03. novembar 2017 –   Kompanija m:tel je pripremila specijalne povoljnosti za nove korisnike BOX paketa,  u ponudi koja sadrži najpovoljniju kombinaciju svih  telekomunikacionih usluga na crnogorskom tržištu.

U  promotivnom periodu, svi koji odaberu neki od BOX paketa dobijajaju: fiksni telefon na poklon, mogućnost kupovine TV uređaja već od 8€ mjesečno, 50% popusta na pretplatu 6 mjeseci,  uz Internet brzine do 100 Mbps!

Iz ponude TV uređaja  sa super povoljnim iznosom mjesečne rate, izdvajamo modele:  TV JVC 43" Smart  i  VOX TV LED 43“ DSM47OB.

Pored navedenih promotivnih povoljnosti, u zavisnosti od BOX paketa koji odabere i odgovarajuće pretplate, korisnik standardno dobija: besplatne pozive unutar m:tel fiksne mreže, brzinu Interneta čak do 100Mbps, preko 180 najatraktivnijih TV kanala, 5000 minuta ka m:tel mreži, do 100 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, kao i 3GB mobilnog Interneta.

Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Resursi koje korisnik dobija ne važe u romingu.