SUPER PONUDA ZA STUDENTE!

Različite mogućnosti - za svakog ono što mu odgovara!

Podgorica, 13.09. 2018. godine - Kompanija m:tel je u susret novoj fakultetskoj godini osmislila SUPER PONUDU ZA STUDENTE.

Ova jedinstvena ponuda za crnogorske studente podrazumijeva račun od 10 eura za duge i opuštene razgovore, neograničen surf i moderne mobilne aparate:ALKATEL, HUAWEI, SONY, XIAOMI.

Benefiti uz ovaj postpejd ugovor na 24 mjesecasu:1500 minuta razgovora u mtel mreži, 500 sms poruka u crnogorskim mrežama i neograničeni Internet.

Pripremili smo i tablet za studente!!!

Naime, za 10 eura mjesečno studenti mogu zaključiti postpejd ugovor na 24 mjeseca za kupovinu tableta HUAWEI MEDIA PAD T3 u okviru SURF ELASTIK PROMO PAKETA. Paket sadrži surf elastic Internet profil, u okviru kojega naši studenti dobijaju čak 50 GB Interneta  po maksimalnoj brzini. U sklopu ovog paketa studenti dobijaju i drugu karticu za koju je mjesečna pretplata 0 eura, uz koju  je omogućen neograničeni pristup Internetu, uz šerovanu količinu podataka sa prve kartice.

No to nije sve za novu školsku godinu. Naši kreativni timovi su, za mladje ljubitelje Samsung modela, osmislili dvije odlične promotivne ponude:

• SAMSUNG J530 za 14.90 eura mjesečno uz paket sa 5000 minuta u mtel mreži,100 minuta ka drugim mrežama,1000sms poruka ka crnogorskim mrežama i 20 GB Interneta.
  • SAMSUNG J730za 19.90 erua mjesečno uz paket sa 5000 minuta u mtel mreži,200 minuta ka drugim mrežama,4000sms poruka ka crnogorskim mrežama i 40GB Interneta

I ovo nije sve! U mtel ponudi ima jos mnogo interesantnih paketa.  PAR ZA PRIČU ponuda je sa dva telefona, dvije kartice I sjajnim resursima za samo 19.90 eura mjesecno.

Preporuka za studente je da posjete nas sajt www.mtel.me i naše poslovnica širom Crne Gore kako bi odabrali paket po svojoj mjeri.

Mi smo osmislili najbolje i napovoljnije pakete kako bi svi studentski putevi i linkovi ove jeseni vodili preko m:tel mreže!!!

Biraj najbolje!

Biraj m:tel!