Aprilske novosti u m:tel-u!

Samsung i Nokia telefoni već od 1 euro mjesečno, BOX paketi uz pretplatu od samo 1 euro – do 6 mjeseci!

Podgorica, 4. april 2019 – Kako bi korisnicima mobilne telefonije i kablovskih usluga obezbijedio inoviranu ponudu, m:tel je pripremio sjajne aprilske akcije, u kojima će svaki korisnik pronaći nešto za sebe. Za ljubitelje dobrih telefona, aktuelna je ponuda najnovije Galaxy generacije: Samsung Galaxy S10 i Samsung Galaxy S10 plus, po najpovoljnijim uslovima, kao i Nokia modeli već od 1 euro mjesečno! Svi koji se opredijele za jedan od BOX paketa, umjesto standardnih pretplata plaćaju sniženi iznos pretplate u trajanju do 6 mjeseci, već od 1 euro mjesečno!

Iz ponude izdvajamo: Samsung Galaxy S 9, uz mjesečnu ratu od 5 eura za paket Urban XL, dok uz isti paket model Galaxy S 9+ rata iznosi 8 eura. Ukoliko se korisnik odluči za neki od Note modela, u ponudi su Galaxy Note 8, koji plaća 15 eura mjesečno uz Urban XL ili Galaxy Note 9, koji uz ovaj paket košta 21 euro mjesečno. Cijena telefona Galaxy S 8 uz Urban XL iznosi 4 eura mjesečno. U ponudi su i Samsung Galaxy A3 sa minimalnom mjesečnom ratom od 1 euro uz Urban M, kao i model Galaxy A6 Plus, sa mjesečnom ratom od 2 eura uz Urban L.

Od Nokia modela preporučujemo Nokia 3.1 DS plus, uz Urban M za 1 euro mjesečno, Nokia 5.1 Plus DS black - 1 euro mjesečno uz Urban L i Nokia 8.1 DS, uz ratu od 2 eura uz Urban XL.

Pored vrhunskih uređaja po super cijenama, na čak 24 mjesečne rate, uz Urban pakete korisnici dobijaju 10 puta više Interneta I najviše minuta i poruka u okviru pretplate.

Novi korisnici BOX paketa iz ponude, dobijaju specijalan popust na pretplatu. Korisnici paketa BOX duo 2 i BOX trio 2 plaćaju pretplatu od 1 euro prva 3 mjeseca, dok korisnici paketa BOX duo 3, BOX trio 2+ i BOX trio 3 minimalni iznos pretplate od 1 euro plaćaju prvih 6 mjeseci.

Podsjećamo da BOX paketi imaju najveći izbor TV programa, sa čak preko 200 kanala različitih sadržaja prilagođenih svim uzrastima i interesovanjima, uz MOVE uslugu koja im omogućava premotavanje svih kanala čak 7 dana unazad i Internet brzinama od čak 200 Mbps.

Promotivne kampanje se odnose na potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu dobiti na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.