Obavještenje

Promjene Cjenovnika
Podgorica

Univerzalni servis informacija


U postupku javnog konkursa, EKIP je izabrala kompaniju m:tel  kao operatora Univerzalnog servisa koji će pružati usluge univerzalne službe za davanje informacija o telefonskim brojevima i univerzalnog telefonskog imenika.

Ovaj servis pruža informacije o svim korisnicima mobilne i fiksne  telefonije  svih telefonskih operatora u Crnoj Gori.

Cijena poziva prema Univerzalnoj službi informacija (prema broju 1180) iznosi 0,095  eura  sa PDV-om (tarifiranje se vrši po pozivu).

U skladu sa zakonom korisnik  pozivom na broj 1180 moze traziti informaciju o broju telefona pretplatnika na osnovu imena i prezimena kao i informaciju o pretplatniku na osnovu broja telefona.

Usluga pruzanja informacija USI (univerzalni servis informacija) je dostupna korisnicima od 25.01.2016. godine, po znatno povoljnijim uslovima od dosadašnjih.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.