Obavještenje o predstojećim izmjenama cjenovnika za prepaid i postpaid korisnike

U segmentu mobilne telefonije od 20.05.2017. godine, promijeniće se cijene sljedećih poziva:

  •  Za korisnike svih prepaid paketa mijenja se cijena poziva ka m:tel (Republika Srpska)  u jedinstvenu cijenu 0,259 eur/minut(cijena sa PDV-om).
  • Za korisnike svih prepaid paketa mijenja se cijena poziva ka Telenor, Vip i Orion (Srbija) u jedinstvenu cijenu 0,39 eur/minut(cijena sa PDV-om).
  • Za korisnike svih postpaid (biznis i rezidencijalni) paketa mijenja se cijena poziva ka m:tel (Republika Srpska)  u jedinstvenu cijenu 0,229 eur/minut(cijena sa PDV-om).
  • Za prepaid pakete Hello,Send Hello, m:go turist 2015, Hello NET, Hello IN, m:go DINO, Hello Surfer i Hello Summer mijenja se cijena poziva ka Telekom Srbiji(fiksna i mobilna) u jedinstvenu cijenu 0,195 eur/minut(cijena sa PDV-om).
  • Za prepaid paket Hello net mijenja se cijena SMS-a ka svim mrežama u Crnoj Gori i Srbiji na 0,059 eur/SMS(cijena sa PDV-om).

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.