Kako da prenesete broj u m:tel mrežu?

Prenos broja u m:tel mrežu je krajnje jednostavan i besplatan za korisnika! Zahtjev za prenos broja se podnosi u nekoj od 15 poslovnica m:tel-a, u 13 crnogorskih gradova, što se ujedno i smatra Zahtjevom za raskid ugovora sa vašim prethodnim operaterom. Kada korisnik podnese Zahtjev u poslovnici, započela je procedura prenosa broja i pokrenuti postupak nije moguće obustaviti. Jedan dan od dana predaje Zahtjeva za prenos broja, od Službe za korisnike m:tel-a dobićete informaciju o odobrenju, odlaganju prenosa ili o razlozima odbijanja vašeg Zahtjeva za prenos broja.

Ukoliko su ispunjeni svi uslovi za prenos broja, odobriće vam se Zahtjev i potvrditi ranije definisan datum prenosa. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom Korisničkog servisa, na broj 1600.

Sve detaljnije informacije nalaze se na linku: Prenosivost broja - EKIP.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.