Gdje i kako izvršiti registraciju prepaid broja?

U cilju što lakše realizacije zakonom predviđene obaveze svi postojeći m:tel prepaid korisnici, osim u 15 m:tel poslovnica širom Crne Gore, mogu se registrovati i na svim šalterima Pošte Crne Gore i prodajnim mjestima Štampe i Tobacco pressa – Rokšpeda.

Posebna povoljnost m:tel prepaid korisnika ogleda se u jednostavnoj i lakoj registraciji, bez obaveze zamjene kartica. Novi prepaid korisnici se registruju na prodajnom mjestu gdje kupuju prepaid paket.

Prilikom registracije, prodavcu je potrebno dostaviti na uvid identifikacioni dokument koji sadrži jedinstveni matični broj građanina. Registracija prepaid korisnika se obavlja na jednostavan način, popunjavanjem već pripremljenog formulara.

Napominjemo da jedna osoba može imati 20 prepaid kartica na svoje ime.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.