Korisnički servis INFO

U vremenu u kojem živimo vrlo dinamičnim tempom i uz brz protok informacija, Korisnički servis m:tel-a je na usluzi korisnicima da im pomogne i olakša put do pravovremene i tačne informacije. Naš pristup je, pokazati korisniku da nam je zadovoljstvo da ga uslužimo, ispunimo njegova očekivanja, dokažemo da imamo rješenje i razumijevanje za njegovu potrebu za kvalitetnom komunikacijom.

Pozivom Korisničkog servisa na broj 1600 saznajte sve o uslugama i servisima m:tel-a. Ukoliko ste korisnik m:tel mreže, za vas je ovaj poziv besplatan.

Na brz, tačan i jednostavan način provjerite stanje na vašem računu, iznose mjesečnih računa, saznajte više o našim aktuelnim ponudama, prijavite problem. Stručnost i ljubaznost je osobina svih zaposlenih u Korisničkom servisu, a na usluzi su 24 časa svakog dana.

Telefonskim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600 podnesite zahtjev za novi priključak, dodatne usluge ili za reklamaciju računa. Za sva pitanja, zahtjeve i informacije iz oblasti fiksne telefonije, na raspolaganju smo Vam pozivom Korisničkog servisa, kao i u m:tel poslovnicama.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.