VRHUNSKO SNIŽENJE SAMSUNG TELEFONA

U URBAN PAKETIMA ZA NOVE KORISNIKE ČAK 10 PUTA VIŠE INTERNETA!

Podgorica, 23. april 2020 –  Za sve ljubitelje Samsung telefona, kompanija MTEL je pripremila novu prodajnu akciju po super cijenama uz Urban pakete i uz čak 10 puta više Interneta svakog mjeseca.

Iz ponude izdvajamo Samsung A50  i  A70 uz Urban L paket sa mjesečnom ratom od samo 3 eura, a uz isti paket korisnici mogu izabrati i model Samsung A40 sa ratom od samo 2 eura mjesečno.

Za sve ljubitelje Samsung telefona S serije, preporučujemo Galaxy S10 po cijeni od samo 16 eura mjesečno uz Urban XL postpaid paket, a uz isti paket po cijeni mjesečne rate od 19 eura dostupan je Samsung Galaxy S10+.

Akcija traje do isteka zaliha. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa.

Za novi mobilni uređaj iz ove akcije, ali i iz ukupne ponude MTEL-a, ne morate ići u poslovnicu. Na korporativnom portalu https://mtel.me/ možete pronaći Web shop sa najnovijom ponudom i promocijama. Sjajna stvar je što ne morate napuštati toplinu svoga doma - dostavu na kućnu adresu vršimo besplatno!

Ukoliko vam je, uprkos ovoj mogućnosti, zaista neophodno da pođete u poslovnicu, molimo vas da u skladu s preporukama nadležnih institucija izbjegavate gužve i održavate distancu, kao i da sačekate svoj red ispred poslovnice.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.