ANDROID SMART JVC TV UREĐAJI DOSTUPNI NA 48 MJESEČNIH RATA!

6 MJESECI PRETPLATA NIŽA 50%!

Podgorica, 20. jun 2020 –  Kompanija MTEL ima novu ponudu za kablovske korisnike. Svi budući korisnici BOX duo i BOX trio paketa u narednih 6 mjeseci plaćaju pretplatu sa 50% popusta! Ova ponuda omogućava i besplatnu uslugu na drugom TV uređaju tokom prvih 6 mjeseci trajanja pretplatničkog ugovora.

Novi i postojeći korisnici mogu kupiti i TV uređaj i to na 6, 12, 24 ili čak 48 mjesečnih rata. Iz ponude izdvajamo android smart JVC televizore sa savršenom ultra HD slikom. Mjesečna rata za JVC 32'' je samo 9 eura, ukoliko kupujete TV na 24 mjeseca.  U ponudi su TV uređaji od 32, 43, 49, 50 i 55''.

Podsjećamo da u BOX paketima gledaoci uživaju u preko 200 TV kanala, od kojih izdvajamo TVCG1, TV Vijesti, TV Prva , TV Pink M , SUPERSTAR TV HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, svih pet Arena Sport HD kanala, NBA HD, Fox HD i Fox Life HD. Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima uživaće u najnovijim svjetskim hitovima i serijama.

HBO paket je uključen u pretplatu mjesec dana za sve koji potpišu ugovor do 30.juna 2020.godine.

Nakon promotivnog perioda, naplaćivaće se standardne mjesečne pretplate definisane važećim Cjenovnikom. Brzine zavise od pristupne tehnologije koja je instalirana korisniku. WIFI ruter se dobija uz paket besplatno. Naknada za održavanje iznosi 1 euro.

Akcija važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.