PONUDA ZA PENZIONERE

NAJVEĆI BENEFITI DO SADA UZ SENIOR MAX I SENIOR EXTRA!

Podgorica, 02. jul 2020 –  M:tel  je za crnogorske penzionere pripremio najbolju ponudu do sada, pa će naši najstariji građani uživati u prednostima dva paketa: SENIOR MAX sa pretplatom od  5,90 eura i SENIOR EXTRA sa pretplatom od 9,90 eura.

U okviru SENIOR MAX paketa korisnici dobijaju  5000 minuta u m:tel  mobilnoj i fiksnoj mreži, 150 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u CG, 1000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u CG i 1 GB, odnosno 10 GB uz  akciju 10 puta više Interneta.

Uz SENIOR EXTRA paket korisnici dobijaju neograničene pozive ka mobilnoj i fiksnoj m:tel mreži, 200 minuta ka ostalim mrežama u CG, neograničene SMS poruke ka svim mobilnim mrežama u CG i 3 GB, odnosno 30 GB kroz promociju 10 puta više Interneta.

Za nove korisnike Senior paketa pripremili smo i najbolju ponudu mobilnih telefona uz mjesečne rate od 1,3,4,5 eura  i više, u zavisnosti od modela koji odaberu. U ponudi su i modeli koje korisnici plaćaju samo 1 euro jednokratno.

Izdvajamo modele telefona marke XIAOMI REDMI 8A i XIAOMI RERMI 8 uz rate od 4 ili 5 eura uz SENIOR EXTRA paket, zatim HUAWEI Y6 i XIAOMI REDMI 6A za samo 1 euro jednokratno uz SENIOR EXTRA ili uz ratu od 3 eura uz SENIOR MAX.

Tradicionalno se trudimo da naši SENIORI uz neograničene minute, SMS poruke i Internet provedu što ljepše i srećnije svoje penzionerske dane i  sa pravom kažemo da imamo  najbolju  ponudu  do sada.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.