REALME, TELEFON ZA TEBE!

NAJNOVIJI MODELI PO NAJPOVOLJNIJOJ CIJENI

Podgorica, 18. jun 2021 – Kompanija MTEL je pripremila najnoviju ponudu za sve korisnike koji žele kupiti najnoviji model telefona. Od sada su u ponudi dva modela telefona marke Realme po najpovoljnijoj cijeni uz Urban Neo pakete, koji donose neograničene razgovore u mreži i najveće količine Interneta, čak do 150GB mjesečno.

Najnoviji model Realme C21 je po cijeni od samo 2.5 eura mjesečno uz paket Urban Neo M+. Uz isti paket model Realme 8  dostupan je po cijeni od samo 5 eura mjesečno.

Ova ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca, a telefone je moguće kuputi i uz druge pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Ovaj model podržava i eSIM  karticu, koja je je u MTEL-u dostupna po promotivnoj cijeni od samo 1 euro.

Svi novi korisnici Urban Neo paketa koji potpišu ugovor na 24 mjeseca dobijaju od MTEL-a poklon. U najvećem paketu Urban NEO XXL dobijaju aplikaciju MOVE sa čak  500GB Interneta za praćenje TV sadržaja sa preko 250 kanala, potom 200 GB svakog mjeseca za surfovanje Internetom i aplikaciju NBA 3 Game Choice, za sve ljubitelje najpopularnije košarke na svijetu.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, web site-u https://mtel.me/  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.