MOJ MTEL JE TVOJ MTEL!

OLAKŠAJ SEBI PLAĆANJE RAČUNA, IZABERI TARIFNI PAKET, PODESI OBAVJEŠTENJA I DODATKE, BILO KAD I BILO GDJE PUTEM MOJ MTEL APLIKACIJE

Podgorica, 15. jul 2021 – Kompanija MTEL je pripremila novu verziju MOJ MTEL aplikacije i to za sve smart uređaje (android i iOS), ali i web verziju. Preuzimanjem aplikacije "Moj m:tel", na jednom mjestu korisnici će imati pristup svim bitnim informacijama vezanim za svoj MTEL nalog, bilo da koriste mobilnu telefoniju, televiziju ili Internet!

Uz "Moj m:tel" aplikaciju u samo par klikova korisnik može da se informiše o stanju svog računa i benefitima koje paket koji koristi podrazumijeva, kao i da detaljno prati trošenje svojih mjesečnih resursa. Uz to, korisnik može da vrši online plaćanje svojih računa, da aktivira najrazličitije MTEL dodatke i usluge, ali i da kupuje uređaje po najpovoljnijim cijenama!

Korišćenjem različitih m:tel usluga od sada korisnici će biti u mogućnosti da sakupljaju bodove lojalnosti, koje će moći da razmjenjuju za zanimljive nagrade.

Kreiranjem trajnog naloga kroz aplikaciju (koji se realizuje plaćanjem platnom karticom) korisnici ne treba više da brinu o tome hoće li zaboraviti da plate svoj mjesečni račun. Na ovaj način se automatizuje plaćanje računa bez interakcije sa bankom.

Od sada će korisnici primati notifikacije i direktna obavještenja o novostima u MTEL-u koje su relevantne za usluge koje koristi, a takođe putem aplikacije korisnik sam može promijeniti tarifni paket na svom postpejd ugovoru. Ono što je takođe važno je da putem MOJ MTEL aplikacije korisnik dobija personalizovanu ponudu koje su u potpunom skladu sa potrebama i navikama vezanim za usluge koje koristi.

Umjesto odlaska u poslovnicu ili pozivanja Korisničkog servisa, od sada sve probleme i smetnje korisnici mogu da prijave putem MOJ MTEL aplikacije!

U kompaniji MTEL su mislili na zaštitu podataka i sigurnost korisnika, tako da je u aplikaciji kreiran sigurnosni kod koji omogućava korisniku da uvede dodatni nivo sigurnosti za svoj nalog, i da osigura da samo on može da pristupi svim važnim informacijama.

Korisnicima preostaje samo da preuzmu aplikaciju i ažuriraju svoje korisničko iskustvo.