LANSIRAJ SVOJU IDEJU!

POČINJE PETI MTEL APP KONKURS ZA SREDNJOŠKOLCE

Podgorica, 01.10.2021 - Kompanija m:tel pokreće novi ciklus m:tel app konkursa - koji će i ove godine brojnim srednjoškolcima u Crnoj Gori pružiti priliku da se međusobno takmiče u izradi aplikacija za mobilne uređaje u Android™ i iOS-u i da osvoje vrijedne nagrade.

Pravo učešća na m:tel app konkursu ostvaruju učenici 13 srednjih škola koje imaju specijalizovane nastavne programe u IT oblasti. Učenici srednjih škola koje su navedene u Opštim uslovima, treba da osmisle ideju za aplikaciju, popune formular i prijave svoj tim putem adrese:mtelappkonkurs@mtel.me najkasnije do 19. novembra 2021. godine.

Rok za dostavu gotovih funkcionalnih verzija aplikacija uz detaljan opis je 28. januar 2022.godine, nakon čega će stručna komisija ocijeniti pristigle aplikacije i dodijeliti nagrade za pet najboljih u Crnoj Gori.

Autori najboljih aplikacija na m:tel app konkursu će, pored prestižnog mobilnog uređaja, dobiti šansu da se i regionalno takmiče sa vršnjacima i najboljim timovima iz BiH i Srbije u Regionalnom app izazovu, uz mogućnost da osvoje sljedeće nagrade:

• Prva nagrada - dodjeljuje se timu čiju aplikaciju žiri ocjeni kao najuspješniju;
• Specijalna nagrada pod nazivom „Snaga inovacije – Igor Osmokrović“ - dodjeljuje se timu za čiju aplikaciju žiri procijeni da se posebno izdvaja po inovativnosti.

Aplikacije treba da budu zanimljive, inovativne i korisne, a prednost će imati one koje imaju društveno korisnu namjenu, koje doprinose razvoju telekomunikacionih usluga i unapređuju upotrebu mobilnih telefona i uređaja, kao i one koje doprinose prevenciji ili prevazilaženju situacija nastalih prilikom pojave epidemija kao što je epidemija izazvana virusom COVID 19.

Pozivamo srednjoškolce koje zanimaju aplikacije, vole programiranje, imaju dobru ideju i želju da se takmiče sa vršnjacima, da se prijave na m:tel app konkurs, naprave mobilnu aplikaciju i osvoje jednu od pet ravnopravnih nagrada na državnom nivou u novom m:tel app konkursu.

Ovdje možete preuzeti:
Opšte uslove takmičenja
Formular za prijavu

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.