U m:tel-u počela rezervacija iPhone 13 serije

Rezervišite na vrijeme besprekorne Apple telefone nove generacije

Podgorica, 8. oktobar 2021 - Kompanija Mtel od danas omogućava rezervaciju novu seriju iPhone 13 modela, sa najboljim performansama do sada. Modele iPhone 13 serije karakterišu nove funkcije, duže trajanje baterije, bolji ekran i kamera, uz fenomenalni A15 Bionic čip koji omogućava brže i efikasnije pokretanje više aplikacija. Čekaju vas i superiorne performance iPhone 13 Pro telefona sa najmoćnijim sistemom kamera, poboljšanim objektivima i softverom koji omogućava nove tehnike slikanja i snimanja.
Rezervišite na vrijeme modele iz nove ere iPhone brenda i među prvima postanite vlasnik prestižnih telefona iPhone 13, iPhone 13 mini i iPhone 13 Pro!
Ukoliko ste zainteresovani, na raspolaganju vam je opcija rezervacije putem m:tel FB i Instagram stranice. Sve što treba da uradite je da nam se javite u inbox navedenih društvenih mreža i ostavite sljedeće podatke: ime i prezime/grad i kontakt telefon. Rezervaciju je takođe moguće izvršiti u svim poslovnicama m:tel-a, putem webshop-a, kao i pozivom Kontakt centra na broj 1600.
Telefoni će biti dostupni za kupovinu od 15. oktobra.