Poslovnica m:tel-a u Kolašinu na novoj lokaciji

Danas je u Kolašinu otvorena poslovnica kompanije MTEL na novoj lokaciji u ulici IV proleterske broj 8.

Tom prilikom izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandić je između ostalog rekla: “U želji da budemo bliže korisnicima MTEL-a, građanima Kolašina i svim turistima, odlučili smo da otvorimo poslovnicu na atraktivnoj novoj lokaciji u Kolašinu. U MTEL-ovom investicionom planu je i širenje fiksne mreže u Kolašinu, tako da ćemo brzo doći u sve domove i poslovne prostore optičkim kablom i najboljom ponudom paketa interneta, televizije i fiksne telefonije. Kolašin je potencijalno najrazvijeniji turistički centar sjevera Crne Gore. Poznato je da je digitalna transformacija neophodna za razvoj privrede i cijelog društva, za koju je neophodna kvalitetna telekomunikaciona infrastruktura. Obećavamo da će MTEL biti podrška i oslonac za uspjeh i napredak kolašinskog regiona, kao i cijele Crne Gore pružanjem kvalitetnih telekomunikacionih usluga.”

Na otvaranju je supervizor poslovnice Željko Vukićević istakao da je danas svaki korisnik koji je došao u poslovnicu dobio prigodan poklon od MTEL-a, kao i prvih 10 podnosilaca zahtjeva za m:BOX paket dobili su gratis Smart Home uslugu. Svaka dopuna izvršena danas u poslovnici vrijedjela je duplo više i može da se koristi za slobodnu potrošnju. Svi podnosioci zahtjeva za uvođenje m:SAT paketa satelitske televizije imaće prvih 12 mjeseci trajanja ugovora pretplatu od samo 1 euro mjesečno.

Otvaranju je prisustvovao i predsjednik Opštine Kolašin Milisav Bato Bulatović, koji je posebno istakao da razvoj privrede grada leži na dobroj telekomunikaconoj infrastrukturi i da su počastvovani da najveći telekomunikacioni operator MTEL ulaže u optiku u ovaj grad. Kolašin je turistički centar sjevera Crne Gore i biće sigurno jedan od najznačajnijih i u regionu, a dobra telekomunikaciona usluga kakvu pruža MTEL je neophodna za kompletnu ponudu turistima.

Dobro došli!

Radno vrijeme poslovnice:

  • ponedjeljak - petak od 08 do 20h
  • subota od 08 do 16h

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje