Pravila nagradne igre ”Zajedno ka vrhu”

Na osnovu člana 69 stav 3 Zakona o igrama na sreću ("Službeni list RCG" br. 52/04, 40/11) i Odluke broj 15050 od 18.04.2022.godine, Društvo za telekomunikacije “MTEL” d.o.o. Podgorica, kao priređivač nagradne igre, utvrđuje:

P R A V I L A
nagradne igre ”Zajedno ka vrhu”

Ovdje možete preuzeti Pravila nagradne igre "Zajedno ka vrhu"

Priređivač nagradne igre je Društvo za telekomunikacije “MTEL” d.o.o. sa sjedištem u Podgorici, adresa: ul. Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143 i matičnim brojem 02655284 (u daljem tekstu MTEL).

MTEL za svoje mobilne registrovane prepaid i postpaid korisnike (fizička lica i split korisnici koji su odgovorni za plaćanje računa) i korisnike interneta, fiksne i multimedije organizuje nagradnu igru pod nazivom ”Zajedno ka vrhu”, radi marketinške promocije svojih usluga, kao i nagrađivanja MTEL korisnika.

Period trajanja nagradne igre
Nagradna igra traje od 15. maja 2022. godine do 15. septembra 2022. godine u 24 h i ima četiri kola:

  • Prvo kolo: 15.maja - 15. juna (do 24 h) 2022. godine;
  • Drugo kolo: 16.juna – 15. jula (do 24 h) 2022. godine;
  • Treće kolo: 16.jula – 15.avgusta (do 24 h) 2022. godine;
  • Četvrto kolo: 16.avgusta – 15.septembra (do 24 h) 2022. godine;

Glavna nagrada automobil marke Renault Captur će biti dodijeljena 20. septembra 2022.godine, korisnicima iz sva 4 kola.

Pravo učešća u nagradnoj igri (za svako pojedinačno kolo) imaju:

  • Svi registrovani prepaid korisnici MTEL mreže koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa najmanje 5 eura,
  • Svi postpaid korisnici (fizička lica i split korisnici koji su odgovorni za plaćanje cjelokupnog računa), koji do 15 – tog u mjesecu, tekućeg kola, plate posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug.
  • Svi korisnici interneta, fiksne i multimedije (fizička lica) koji do 15 – tog u mjesecu, tekućeg kola, plate posljednji račun i nemaju zaostali dug.

Prepaid račun se može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre/nagradnog kola. Sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri/nagradnom kolu i povećavaju šansu za dobitak.

U nagradnoj igri nemaju pravo učešća:

  • Poslovni korisnici ( izuzev gore navedenih split korisnika);
  • Prepaid korisnici kojima je račun dopunjen putem servisa „Dodaj“;
  • Zaposleni u MTEL-u kao i članovi njihovih porodica;
  • Korisnici koji nisu državljani Crne Gore.

Nagrade

Ukupan nagradni fond iznosi 21.690,72 eura (sa PDV-om).

NagradeBroj nagrada (I kolo)Broj nagrada (II kolo)Broj nagrada (III kolo)Broj nagrada (IV kolo)Pojedinačna vrijednost (sa PDVom)Ukupna vrijednost u eurima (sa PDVom)
Mjesečne nagrade - telefon Realme GT Master Edition 6/128GB2222337.592.700,72
Glavna nagrada-Automobil Renault Captur18.990,0018.990,00
UKUPNO21.690,72


Učesnik nagradne igre nije dužan da plati naknadu za učestvovanje u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje nagrada obavljaće se u prostorijama MTEL-a (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143), pod nadzorom posebne tročlane komisije čiji će sastav biti naknadno određen, za svako kolo pojedinačno i to:

  • za prvo kolo: 20. juna 2022.godine;
  • za drugo kolo: 20. jula 2022. godine;
  • za treće kolo: 19. avgusta 2022. godine;
  • za četvrto kolo i za glavnu nagradu: 20. septembra 2022. godine.

Izvlačenju dobitnika prisustvovaće tročlana Komisija, sastavljena od zaposlenih u „MTEL“-u i ista će pratiti regularnost postupka i o svom radu će sačiniti Zapisnik, na osnovu kojeg će se objaviti, putem sredstava javnog informisanja, Izvještaj o dobitniku u Zakonom predviđenom roku. Članovi Komisije biće imenovani posebnim Rješenjem.

Sistem izvlačenja korisnika biće organizovan kompjuterski, pomoću posebnog softerskog rješenja (aplikacije), iz baze podataka korisnika koji zadovoljavaju gore navedene uslove, metodom slučajnog odabira jedinstvenog identifikacionog broja korisnika na sistemu.

Za validnost baze podataka odgovara MTEL.

U slučaju bilo kakve tehničke nepravilnosti u samom postupku izvlačenja nagrade, koje se može okarakterisati kao viša sila, MTEL ne snosi odgovornost.
Za validnost baze podataka odgovara MTEL.
Dobitnik nagrade će biti kontaktiran od strane „MTEL“-a (telefonski i/ili putem SMS-a) i dobiće obavještenje o nagradi, kao i mjestu i načinu podizanja odluke o dodjeli nagrade.

Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu MTEL-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrade.

Osvojena nagrada neće moći biti zamijenjena za novac ili neku drugu nagradu i njenim preuzimanjem prestaju sve obaveze MTEL-a. Jedan korisnik moze dobiti samo jednu nagradu u toku jednog kola.

Odluka o dodjeli nagrade će biti uručena dobitniku, sa kojim je „MTEL“ stupio u kontakt, najkasnije u roku od 7 (sedam) dana od dana izvlačenja, u prostorijama „MTEL“-a, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143, Podgorica.

Rok za podizanje nagrade je 7 (sedam) dana od dana izvlačenja. Dobitnik je dužan da sam organizuje preuzimanje nagrade u navedenom roku. Preuzimanjem nagrade, prestaju sve obaveze MTEL-a prema dobitniku.

Ukoliko dobitnik u ovom roku ne preuzme nagrade i ne opravda svoj izostanak ili MTEL ne uspije da stupi u kontakt sa izvučenim korisnikom u periodu od 7 (sedam) dana od dana izvlačenja, prestaju obaveze MTEL-a prema dobitniku i MTEL će organizovati naknadno izvlačenje nagrade.

Ukoliko dobitnik nagrade iz bilo kog razloga ne može prisustvovati uručivanju, dobitnik nagrade može ovlastiti drugo lice koje će umjesto njega preuzeti nagradu ili će rok za preuzimanje nagrade biti utvrđen naknadno.

Učesnici nagradne igre saglasni su da u slučaju osvajanja nagrade, Priređivač – MTEL može objaviti njihova imena i fotografije te ih koristiti u reklamne svrhe u vezi s ovom nagradnom Igrom ako je to potrebno, bez obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

Priređivač nagradne igre zadržava pravo odlaganja ili prekida nagradne igre u slučaju nepredviđenih okolnosti u vrijeme odvijanja nagradne igre, te u slučaju više sile. Priređivač će u slučaju prekida obavijestiti javnost putem medija.

Ova Pravila objaviće se na zvaničnom sajtu Društva: www.mtel.me kao i u dnevnom listu „Pobjeda“, po dobijanju saglasnosti od Uprave prihoda i carina, Sektor za igre na sreću, neposredno pred početak kampanje.

U slučaju spora u vezi sa ovom nagradnom igrom nadležan će biti sud stvarne nadležnosti u Podgorici.


Priređivač nagradne igre „MTEL“ d.o.o.
Izvršni direktor

Tatjana Mandić

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje