Novi Surf paketi sa najviše Interneta do sada!

Do 200 GB mjesečno i dodatne kartice za šerovanje Interneta uz modem za 1 euro!

Do 200 GB mjesečno i dodatne kartice za šerovanje Interneta uz modem za 1 euro!

Podgorica, 01. oktobar 2018 – Kompanija m:tel je za ljubitelje Interneta uvela nove Surf pakete, sa najviše Interneta do sada – čak do 200GB mjesečno, uz dodatne kartice za šerovanje Interneta.

U ponudi su 4 Surf paketa: S, M,L i XL od kojih posebno preporučujemo Surf L, koji u okviru pretplate od 19,9 eura omogućava 100GB Internetai 2 kartice za šerovanje i paket Surf XL, koji omogućava 200 GB mjesečno i čak 3 kartice za šerovanje uz pretplatu od 29,9 eura.

Posebna povoljnost ove akcije je mogućnost kupovine jednog od 2 Huawei modela modema po cijeni od samo 1 euro! Huawei modem je moguće kupiti uz bilo koji od 4 Surf paketa iz ponude.

Korisnici plaćaju aktivaciju postpaid usluge za prvu karticu po cijeni od 6 eura, dok su oslobođeni plaćanja ove usluge za sve dodatne kartice (sa kojim se može dijeliti Internet).

Nakon potrošenih Internet resursa iz pretplate, korisnik ima mogućnost dokupa putem tarifnih dodataka. GB uključeni u pretplatu i tarifne dodatke se ne prenose u naredni mjesec i ne važe u romingu.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca i traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu dobiti na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.