Preko 200 kanala u svim paketima!

TELEVIZIJA, FIKSNA I MOBILNA TELEFONIJA, UZ INTERNET BRZINE DO 100 Mbps!

Već neko vrijeme na tržištu Crne Gore dominantna je m:box ponuda kompanije m:tel. Preko 40.000 zadovoljnih korisnika potvrda su da upravo Box paketi nude najviše resursa korisniku za najpovoljniju cijenu.

Sigurno želite najbrži Internet u svom domu? Čak 100 Mb/s vas čeka u BOX all 4 paketu. Ovaj paket vam donosi i preko 200 TV kanala, koji su inace sadržani u svim Box paketima. Takođe, imate mogućnost da uživate u mobilnom Internetu čak do 1GB po maksimlanoj brzini, SMS-ovanju, telefonskim razgovorima, i to čak 1000 minuta ka 068 mrezi, a 100 minuta ka mobilnim i fiksnim mrežama.

Svim korisnicima Box paketa WiFi ruter i instalacija su besplatni. Uz to, važno je istaći da su Pink i Arena kanali, takođe, besplatni.

Novi korisnici dobijaju na poklon fiksni telefonski aparat. Korisnici koji žele u svom domu novi televizor, mogu izabrati neki po želji iz siroke ponude m:tel-a, po cijeni počev vec od 9 eura mjesečno.

Naša ponuda je obogaćena i mogucnošuć kupovine Sony Play Station PS4 uređaja, uz mjesečnu ratu od samo 16 eura. Uz PS4 dobijate tri aktuelne igrice iz gaming svijeta.

No, ono sto našu ponudu izdvaja od svih drugih je 50 % popusta na pretplatu - do 12 mjeseci.

Uživajte uz Box pakete m:tel-a.

Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Resursi koje korisnik dobija ne važe u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.