NEOGRANIČENI POZIVI, PORUKE I INTERNET DO KRAJA 2017. GODINE ZA 24,9 EURA

Komunicirajte dok ste u Srbiji, uz m:roming tikete

Podgorica, 1. decembar 2016. –Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, Kompanija m:tel je od danas pripremila novu ponudu m:roming tiketa.

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 24,9 eura omogućava svim korisnicima m:tel-a da do kraja 2017. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.

U ponudi je 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 eura ili sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 eura. Super povoljne cijene m:roming tiketa dostupne su i za Sloveniju, Kosovo i BiH!

Kupovina m:roming tiketa se vrši putem m:tel menija pozivom *105#, pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica.

Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima m:tel-a.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje