POKLON TABLET UZ 1000GB MJESEČNO!

1000 RAZLOGA ZA SREĆU!

Podgorica, 16. septembar 2019. –  Kompanija m:tel je pripremila novu prodajnu akciju u kojoj uz sjajni Huawei tablet svakog mjeseca korisnik dobija po 1000GB brzog Interneta.

Za samo 19,9 eura svakog mjeseca korisnik dobija 500GB brzog Interneta i još 500GB za uživanje u MOVE TV sadržajima. Da podijele sreću s prijateljima korisnici u ovoj akciji dobijaju dvije kartice za šerovanje Interneta!

 Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Internet resursi ne važe u romingu. Akcija traje do isteka zaliha.

 Napominjemo da Internet benefiti važe uz paket Surf L prvih 12 mjeseci ugovorne obaveze, nakon čega korisnik dobija resurse po cjenovniku, uz mogućnost dokupa.

 Podsjećamo da je MOVE usluga kompanije M:tel, koja omogućava praćenje televizijskog, radijskog i video on demand sadržaja putem Interneta, uz usluge snimanja i premotavanja željenog sadržaja. Dodatna prednost je premotavanje programa sedam dana unazad – preko 200 kanala. Možete da se vratite u „prošlost“ i odgledate odabrani TV trenutak – emisiju, seriju, film, koji je emitovan u prethodnih sedam dana!

Da biste koristili MOVE uslugu, ne morate da imate smart TV – MOVE može da se koristi na svim modelima TV uređaja, a od sada i na telefonu i tabletu. Potrebno je samo da download-ujete aplikaciju sa Google Play Store-a.  Aplikacija Move TV je dostupna i na Apple Store-u.

Svi korisnici iz ove prodajne akcije imaju u okviru Surf L paketa besplatnu MOVE uslugu, pa mogu neograničeno uživati u TV sadržajima i kada nijesu kod kuće.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.