NBA ekskluzivno na Arena Sport kanalima

Ljubitelji košarke spremite se za svjetski spektakl na najboljoj sportskoj televiziji u regionu!

Podgorica, 10.10.2019Magiju NBA lige narednih 6 godina svi ljubitelji moći će da prate ekskluzivno na TV Arena, putem m:tel televizije, bilo da ste korisnik kablovske mBOX, satelitske mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na svim uređajima.  

Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće  kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre. Posebna novost je 24-časovni specijalizovani NBA kanal. Na njemu će korisnici uživati u cjelodnevnom  programu na kom će moći da prate najbolje trenutke sa utakmica, analize sa linijskim prikazom akcija, šema, kombinacija, priče o NBA igračima, intervjue i slično.

NBA League Pass, omogućava praćenje NBA utakmica uživo, highlight klipove (All star weekend, NBA Playoffs, NBA Finals), kao i dodatne informacije o NBA igračima i njihovim postignutim rezultatima tokom cijele NBA sezone. Sadržaj je obogaćen i arhivskim snimcima, reprizama posljednjih sezona, intervjuima sa igračima i dokumentarcima.

Nova NBA sezona startuje 23. oktobra u 2h poslije ponoći. Više detalja uskoro na svim kanalima komunikacije.

Spremite se na vrijeme za predstojeću magiju!

Više informacija na linku: https://mtel.me/Privatni/Digitalni-servisi/m-tel-digitalni-servisi/NBA

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.