Obavještenje

Od 1. januara 2020. godine izmijeniće se uslovi ugovoreni pretplatničkim ugovorom za određene korisnike i to:

Fiksna telefonija, Internet i televizija

  • Svim kablovskim korisnicima povećavaju se brzine Interneta i uvodi naknada za održavanje u iznosu od 1 euro.
  • Grupa paketa koji nijesu u komercijalnoj upotrebi (Flash i New Net High paketi) biće migrirana na odgovarajuće aktuelne Flash (M, L, XL) pakete.
  • Svim kablovskim korisnicima koji budu isključeni zbog neblagovremenog plaćanja računa, uvodi se mjesečna naknada za ponovno uključenje u iznosu od 1,49 eura, nakon uplate u tekućem mjesecu.

Mobilna telefonija

  • Za korisnike postpaid paketa m:tel one povećavaju se benefiti aktiviranog tarifnog dodatka, koji će iznositi 4,99 eura, umjesto dosadašnjih 1,99 eura.
  • Za korisnike prepaid paketa M:go plus new i Hello one, mijenja se cijena poziva ka svim mrežama u Crnoj Gori na 0,192 eura/min (umjesto dosadašnjih 0,152 eura/min), kao i cijena SMS-a ka mrežama u Srbiji i BiH na 0,071 eur/SMS (umjesto dosadašnjih 0,031 eur/SMS).
  • Za korisnike Mrak paketa mijenja se cijena SMS-a ka svim mrežama u Crnoj Gori na 0,05 eur/SMS (umjesto dosadašnjih 0,02 eur/SMS).
  • Za korisnike grupe postpaid paketa Biznis plus, Odaberi office i m:tel office, mijenja se cijena poziva ka svim mrežama u Crnoj Gori na 0,152 eura/min (umjesto dosadašnjih 0,132 eura/min), cijena SMS-a ka svim mrežama u Crnoj Gori na 0,04 eur/SMS (umjesto dosadašnjih 0,03 eur/SMS), kao i cijena SMS-a ka Telekomu Srbija i m:tel BiH na 0,071eur/SMS (umjesto dosadašnjih 0,031 eur/SMS).
  • Za korisnike mobilne telefonije koji budu isključeni zbog neblagovremenog plaćanja računa, uvodi se mjesečna naknada za ponovno uključenje u iznosu od 1,49 eura, nakon uplate u tekućem mjesecu.

Sve navedene cijene su sa PDV-om.

Sve izmjene stupaju na snagu 01.01.2020. godine i korisnici će biti blagovremeno obaviješteni o ovim promjenama pisanim putem (pismo uz novembarski račun), SMS-om tamo gdje je moguće, objavljivanjem u jednom štampanom mediju (DN Pobjeda od 01.12.2019).

MTEL d.o.o.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje