iPhone 8

Nova generacija.

Po najpovoljnijim cijenama uz Urban postpaid pakete!

Blistavi um.

iPhone 8 dolazi sa potpuno novim staklenim kućištem. Najpopularnija kamera na svijetu je sada još bolja. Posjeduje do sada najpametniji i najsnažniji čip namijenjen pametnim telefonima. Bežično punjenje je savršeno jednostavno. Proširena stvarnost pruža do sad neviđene mogućnosti. To je iPhone 8, nova generacija iPhone telefona.

Dizajn

iPhone sačinjen od stakla

Do sad najotpornije staklo kod pametnih telefona upotrebljeno je i za prednju i za zadnju stranu kućišta. Okvir od aluminijuma kakav se koristi i u avio-industriji je po boji usklađen sa uređajem. U novim bojama: space gray, silver i gold.

Kamera

Najpopularnija kamera na svijetu je još bolja

iPhone 8 ima napredniju kameru od 12 MP, s većim i bržim senzorom, novim filterom boja, dubljim pikselima i optičkom stabilizacijom slike za fotografije i za video snimke.

Retina HD ekran, od sada sa True Tone tehnologijom

Retina HD ekran je lejpši nego ikad, uz True Tone tehnologiju, široki spektar boja i 3D Touch. True Tone tehnologija vrši automatsko prilagođavanje balansa bijele boje osvjetljenju. Omogućava bolji prikaz u svim okruženjima.

Najmoćniji i najpametniji čip za pametne telefone do sada

Predstavljamo A11 Bionic, procesor sa četiri efikasna jezgra koja su do 70 posto brža nego A10 Fusion i dva jezgra koja su do 25 posto brža. Kontrolor performansi druge generacije po potrebi daje dodatnu snagu ne skraćujući životni vijek baterije.

Bežično punjenje za bežični svijet

iPhone 8 je u potpunosti dizajniran za budućnost bežičnog napajanja, bez ikakve potrebe za kablovima. Zahvaljujući punjačima za bežično punjenje možete da punite telefon u hotelima, kafićima i aerodromima širom svijeta.

Link na ponudu uređaja:

http://mtel.me/oec/lista-uredjaja