P R A V I L A nagradne igre ”Klikni za Samsung Note 10!”

Ovdje možete preuzeti Pravila nagradne igre ”Klikni za Samsung Note 10!”

Priređivač nagradne igre je Društvo za telekomunikacije “MTEL” d.o.o. sa sjedištem u Podgorici, adresa: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143, i matičnim brojem 02655284 (u daljem tekstu MTEL).

MTEL za svoje korisnike mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta organizuje nagradnu igru pod nazivom Klikni za Samsung Note 10!, radi motivisanje korisnika usluga, da pažljivo popune anketu, daju iskrene odgovore, a sve u cilju dobijanja što  kvalitetnijih podataka koji će služiti za segmentaciju naših korisnika koju sprovodimo u saradnji sa partnerom, koji se bavi istraživanjem tržišta, kao i nagrađivanja svojih korisnika.

Potrošeni mobilni podaci za vrijeme popunjavanja ankete će se tarifirati shodno važećem cjenovniku.

Period trajanja nagradne igre je 24.01 ─ 4.02.2020. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri  imaju punoljetni korisnici MTEL-a. Korisnik može biti naš prepaid korisnik, postpaid privatni korisnik, postpaid korisnik koji je dio nekog biznis paketa a u potpunosti odgovoran za plaćanje svog računa, korisnik naših usluga fiksne telefonije, interneta ili televizije. U nagradnoj igri nemaju pravo učešća poslovni korisnici, prepaid korisnici turističkih prepaid paketa, zaposleni u MTEL-u kao i članovi njihovih porodica, korisnici koji nisu državljani Crne Gore.

Nagrade

Nagrada je (jedna nagrada) mobilni telefon Samsung Note 10.

Ukupna vrijednost nagradnog  fonda je 1.170,07 eura sa PDV-om.

Učesnik nagradne igre nije dužan da plati naknadu za učestvovanje u nagradnoj igri.

Nagradni fond u vrijednosti većoj od 500€, koji nakon zavšetka nagradne igre  nije podijeljen, priređivač  će prodati na javnom nadmetanju, a sredstva ostvarena prodajom uplatiti u budžet Crne Gore u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada.

Izvlačenje nagrada

Nagradna igra sprovodi se na sledeći način – naši korisnici dobijaju SMS sa linkom koji ih vodi na online upitnik. Svaki korisnik ima 10 (deset) dana od dana prijema sms poruke da odgovori na anketu, nakon tog perioda link ističe. Svi korisnici koji pravilno popune anketu ulaze u bazu iz koje slučajnim odabirom (putem aplikativnog rješenja) izvlačimo dobitnika nagrade.

Izvlačenje nagrada putem aplikativnog rješenja, obavljaće se u prostorijama MTEL-a (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143, Podgorica), pod nadzorom posebne tročlane komisije čiji je sastav određen internim Rješenjem, dana 07.02.2020.godine.

Komisija će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika i napraviti Izvještaj o sprovedenom izvlačenju.

Sistem izvlačenja dobitnika biće organizovan kompjuterski, putem aplikativnog rješenja na način što će iz baze podataka korisnika koji zadovoljavaju gore navedene uslove, metodom slučajnog odabira biti izvučen broj telefona dobitnika nagrade.

Za validnost baze podataka odgovara MTEL.

U slučaju bilo kakve tehničke nepravilnosti u samom postupku izvlačenja nagrade, koji se može okarakterisati kao viša sila, MTEL ne snosi odgovornost.

Dobitnik nagrade će biti kontaktiran od strane „MTEL“-a (telefonski i/ili putem SMS-a) i dobiće obavještenje o nagradi, kao i mjestu i načinu podizanja odluke o dodjeli nagrade.

Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu  MTEL-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrada.

Odluka o dodjeli nagrade će biti uručena dobitniku, sa kojima je „MTEL“ stupio u kontakt,  najkasnije u roku od dva radna dana od dana izvlačenja u prostorijama „MTEL“-a, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143, Podgorica.

Rok za preuzimanje nagrade  je 7(sedam) radnih dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik u ovom roku ne preuzme nagradu i ne opravda svoj izostanak ili MTEL ne uspije da stupi u kontakt sa izvučenim korisnikom u periodu od 2 (dva) radna dana od dana izvlačenja nagrade, prestaju obaveze MTEL-a prema dobitniku i MTEL će organizovati naknadno izvlačenje nagrade, koja nije uručena dobitniku.

Ukoliko dobitnik nagrade iz bilo kog razloga ne može prisustvovati uručivanju, rok za preuzimanje nagrada će biti utvrđivan naknadno.

Učesnici nagradne igre saglasni su da u slučaju osvajanja nagrade, Priređivač – MTEL može objaviti njihova imena i fotografije te ih koristiti u reklamne svrhe u vezi s ovom nagradnom igrom ako je to potrebno, bez obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

Ova Pravila objaviće se na zvaničnom sajtu Društva: www.mtel.me kao i u dnevnim novinama Pobjeda, neposredno pred početak nagradne igre.

U slučaju spora u vezi sa ovom nagradnom igrom nadležan će biti sud stvarne nadležnosti u Podgorici.

                                                                                                             Priređivač nagradne igre „MTEL“ d.o.o.

Izvršni direktor

Vladimir Lučić

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje