VIKEND ZA ZALJUBLJENE!

Samsung Galaxy Note 9 za 5 eura mjesečno, uz Alcatel 3X na poklon!

Podgorica, 13. februar 2020 –  Za sve zaljubljene koji su ljubitelji Samsung telefona, kompanija MTEL je pripremila odličnu vikend ponudu. Svi koji  kupe Samsung Galaxy Note 9 uz Urban NEO L plaćaće samo 5 eura mjesečnu ratu za telefon, a  na poklon od MTEL-a dobijaju telefon Alcatel 3X.

Posebno naglašavamo da akcija traje samo 14. i 15. februara, a ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

Podsjećamo da u Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gori su neograničeni, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta - čak do 150 GB mjesečno.  Poklon prepaid paket MRAK je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci.

Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke „drustvene“ na 14555.  Besplatni pozivi u m:tel mobilnoj mreži važe od 20 – 08 h. Gratis resursi se dodjeljuju  u skladu sa fer politikom – 2000 besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB Interneta na mjesečnom nivou.

Aktivacija kartice se plaća 6 eura. Cijena telefona Samsung Galaxy Note 9 se odnosi na paket Urban NEO L. Korisnici uz drugi telefon (Alcatel 3X) dobijaju prepaid paket Mrak.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.