NKT: Od danas donacije SMS-om na broj 15888

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je u saradnji sa Crnogorskim Telekomom, Telenorom i MTEL-om, otvorilo SMS liniju za donacije15888, putem koje građani mogu da se pridruže zajedničkoj borbi protiv virusa korona.

Slanjem SMS-a DONACIJA na broj 15888, moguće je donirati 1 euro u zajednički fond NKT-a za zarazne bolesti. Ova usluga je dostupna korisnicima svih operatera u Crnoj Gori, a nakon realizovane donacije svaki donator će SMS-om dobiti potvrdu o uspješno realizovanoj donaciji.

SMS linija podrške realizovana je na inicijativu brojnih građana, a istu je osim telekomunikacionih kompanija u najkraćem roku podržala i Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

Podsjećamo, donacije je moguće realizovati i putem web sajta Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti www.coronainfocg.me ili u skladu sa instrukcijama na http://www.gov.me/naslovna/donacije .

Informacija o stanju na računu na dan 6. april 2020. godine biće objavljena danas nakon sjednice Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti na web sajtu www.coronainfocg.me.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje