URUČENE NAGRADE DOBITNICIMA TREĆEG KOLA KONKURSA „ZAJEDNO KA VRHU“!

Nagrade od po 1000 eura za dobitnike Igora Savića i Stevana Žugića

Podgorica, 20. jul 2022 – I treće kolo nagradnog konkursa „Zajedno ka vrhu“, koji organizuje kompanija MTEL, obilježilo je mnogo pristiglih radova i veliki broj lajkova na sajtu zajednokavrhu.me. Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović i savjetnik izvršnog direktora Zoran Milovanović, uručili su nagrade od po 1.000 eura dobitnicima.

Zanimljiv video Igora Savića osvojio je 14.053 lajkova na sajtu zajednokavrhu.me, dok je nesvakidašnja fotografija Stevana Žugića privukla pažnju stručnog žirija kompanije MTEL. PR menadžerka MTEL-a Ana Martinović podsjetila je na cilj konkursa – afirmaciju mladih i talentovanih u Crnoj Gori. „Svi koji žele da nešto kreiraju na temu 'Zajedno ka vrhu', a ima ih mnogo koji to već čine unazad tri mjeseca, pozvani su da učestvuju. Svakoga mjeseca biramo po dva dobitnika i nagrađujemo ih sa po 1.000 eura“, kazala je Martinović.

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović je istakao da MTEL ove godine slavi 15 godina postojanja, što je bio razlog da pokrenu konkurs. „Slobodno mogu da kažem da do sada prikupljenih 60.000 lajkova govori kako je ovo jedan od najvećih konkursa u prethodnih par godina. I u narednom periodu vodićemo računa o mladima koji svoju kreativnost ispoljavaju na pravi način. Najljepše od svega je to što ćemo i dalje biti zajedno - ne samo tokom petnaestogodišnjice koja je za nas veoma značajna i vrijedna, nego i u svim godinama koje dolaze. Naš čuveni slogan 'Imate prijatelje' postaje sve važniji u našim životima“, rekao je on i dodao da učešćem na konkursu svi doprinose razvoju MTEL-ove priče. Uz to, kako je istakao, posebno zadovoljstvo mu čini susret sa nagrađenima Igorom i Stevanom, jer je „njihova kreativnost poziv za sve koji su ovog puta imali manji broj lajkova da se i dalje trude“.

Pobjednik na osnovu broja lajkova Igor Savić, uz čestitku kompaniji MTEL za 15 godina rada i željama za još uspjeha, kazao je da ovakva vrsta nagradnog konkursa na pravi način stimuliše kreativnost mladih. „Bila je jaka konkurencija i vjerujem da će u buduće biti još ljepših radova. Kada govorimo o mom radu, razmišljao sam da u formi kratkog video klipa, na što jasniji, lakši i direktniji način prikažem slogan 'Zajedno ka vrhu' jer sa MTEL-om gradimo neke nove pobjede i idemo u visine“, opisao je on.

Stevan Žugić, čija je fotografija privukla pažnju stručnog žirija, otkrio je kako je u početku smatrao da je konkurs namješten. Nagrada ga je razuvjerila i motivisala da uskoro postane i MTEL-ov korisnik. „Nagrađena fotografija je nastala rano jednog ljetnjeg dana, prilikom uspona na Vasojevićki Kom. Fotografisao sam malu grupu odabranih planinara, na čijem začelju sam bio ja. Ona bukvalno oslikava slogan konkursa Zajedno ka vrhu", kazao je ovaj specijalista računarstva, koji je po hobiju planinar, avaturista i fotograf.

MTEL podsjeća da će nakon sedam mjeseci konkursa i 14 pobjednika, finalnog - 15. pobjednika izabrati na manifestaciji koja će biti održana u decembru ove godine.

Stevan Žugić - NAGRADA STRUČNOG ŽIRIJA MTEL-a