Privredna komora Crne Gore dodijelila kompaniji m:tel nagradu za inovativnost!

Dan Privredne komore Crne Gore svečano je obilježen 21. aprila 2016. u Vili Gorica, dodjelom nagrade ove asocijacije najuspješnijim privrednicima za prethodnu godinu. Kompanija m:tel je dobila nagradu za inovativnost.
Pored brojnih naprednih usluga, kompanija m:tel, nudi novu aplikaciju, koja je prva takvog opsega na balkanskom tržištu i time je kvalitativno upotpunila široku ponudu usluga elektronskih komunikacija. 
Prilagođavajući se zahtjevima tržišta, korisnicima smo ponudili jedinstvenu aplikaciju na tržištu Crne Gore iz domena komunikacija - mondo Go, koja omogućava skoro sve vrste usluga koje jedan mobilni operator može da pruži.
Osim aplikacije, po prvi put u Crnoj Gori u saradnji sa Elektroprivredom i Elektroprenosima Crne Gore m:tel nudi korisnicima kablovsku televiziju i Internet na bazi ADSS tehnologije, u čiji ćemo razvoj i ove godine uložiti 18 miliona eura.
Izvršni direktor M:tel-a, Vladimir Lučić, kazao je da je kompanija u prošloj godini uložila 30 miliona EUR u razvoj brzog interneta.
„Naš prošlogodišnji ulazak u utakmicu fiksnog interneta i kablovske najznačajniji je događaj u posljednjih deset godina u telekomunikacijama u Crnoj Gori. Trudili smo se da budemo inovativni“, dodao je Lučić.