Funkcionalnosti paketa fiksne telefonije

Identifikacja poziva

Identifikacija poziva vam omogućava da, prije odgovora na poziv, na displeju svog telefona vidite broj sa kojeg je poziv upućen.

Preusmjeravanje poziva

Preusmjeravanje poziva vam pruža mogućnost da, ukoliko niste kod kuće ili niste u mogućnosti da primite poziv, preusmjerite dolazni poziv na neki drugi, unaprijed definisani broj. Ukoliko to želite,dolazni poziv možete da preusmjerite i na automat sa govornom porukom.

Poziv na čekanju

Ova usluga vam omogućava da tokom telefonskog razgovora dobijete obavještenje u vidu zvučnog signala - da vam je upućen novi poziv. Možete da odgovorite na novi poziv, uz zadržavanje trenutnog poziva ili da prekinete započeti i odgovorite na novi poziv.

Konferencijski poziv

Ova usluga vam pruža mogućnost da telefonski razgovor obavljate sa dva sagovornika istovremeno. U ovakav razgovor možete uključiti sagovornike i iz mobilne i iz fiksne mreže.

Iskoristite besplatne pozive unutar 078 mreže, Telekoma Srbije i fiksnog Crnogorskog Telekoma

Iskoristite brojne benefite!

Besplatni pozivi unutar 078 m:tel numeracije, gratis minuti ka fiksnoj Telekoma Srbije, fiksnoj Crnogorskog Telekoma i gratis minuti ka mtel 068 mreži!

Budite deo m:tel porodice bez da menjate vaš stari broj

Prenesite broj u m:tel fiksnu mrežu!

Pridružite se m:tel porodici bez promjene svog starog broja! Prenos broja je postupak koji vam omogućava da promijenite operatora uz zadržavanje postojećeg broja, na koji ste navikli.

 

m:BOX - rješenje u jednom paketu!

m:BOX paketi objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije. Uz novu ponudu m:tel-a možete da imate kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na jednom mjestu uz jedan račun i fenomenalnu cijenu.

Sve što vam treba nalazi se u m:box kutiji: fixna, internet i digitalna televizija

FAQ

Dovoljno je da podnesete zahtjev pozivanjem Korisničkog servisa na broj 1600 ili lično u nekoj od Poslovnica m:tel‐a u vašem gradu.Mi ćemo provjeriti da li ispunjavate tehničke uslove i pozvati vas da potpišete ugovor.

Aktiviranje Tel Box paketa zavisi od tehničkih mogućnosti realizacije na lokaciji korisnika.

Da, ukoliko izaberete neki od BOX paketa – u njih su uključeni TV i Internet paket, pored Tel BOX paketa.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.