Upoznaj iPhone SE, najmoćniji 4-inčni telefon ikada. Dizajn koji voliš Apple je unaprijedio iznutra i spolja. A9 je isti napredni čip koji posjeduje iPhone 6s. Kamera od 12 megapiksela bilježi nevjerovatne fotografije i video snimke u 4K razoluciji. Live Photos oživljava tvoje fotografije. Rezultat je iPhone koji djeluje malo, ali nudi mnogo.

iPhone SE uzima nevjerovatno popularan dizajn i usavršava ga. Izrađen od peskiranog aluminijuma koji mu daje satenski finiš, ovaj lagan i kompakatan telefon je dizajniran tako da lijepo staje u dlan. Fenomenalni 4-inčni1 Retina displej čini sve živim i oštrim. Zakrivljene mat ivice i metalik logo u odgovarajućoj boji zaokružuju izgled.

U srži iPhone SE nalazi se A9 čip, isti napredni čip kakav ima iPhone 6s. A9 čip sa 64-bitnom arhitekturom, koji je u klasi desktop računara, spektakularno je brz i responisvan. Grafika sa performansama u klasi konzola čini tvoje omiljene igrice i aplikacije nevjerovatno bogatim i živim. A9 je moćan čip koji pruža maksimalne performanse.

Direktno ugrađen u A9 čip, M9 koprocesor pokreta povezan je sa akceleratorom, kompasom i žiroskopom i pruža mnogo mogućnosti za praćeneje fitnesa, kao što su mjerenje koraka i razdaljine.

Sa pouzdanom iSight kamerom od 12 megapiksela moći ćeš da snimaš oštre i detaljne fotogorafije poput onih koje pravi iPhone 6s. To važi i za snimanje i montiranje fantastičnih 4K video snimana, do četiri puta veće rezolucije od 1080p HD video snimka.

Live Photos oživljava tvoje fotografije zvukom i pokretom. Jednostavno zadrži prst prilikom snimanja fotografije i iskusi trenutke prije i posle njenog kreiranja. Tako se tvoje fotografije pretvaraju u žive uspomene.

Retina displej nije samo mjesto na kom pregledaš sadržaj svog telefona – to je blic za tvoju Front HD kameru. Pokreće ga posebno izrađen čip koji omogućava da displej zasvijteli tri puta jače nego obično, dok True Tone bilc prati svetlosni ambijent okruženja kako bi boje i tonovi izgledali što prirodnije.

iCloud Photo Library čuva svaku fotografiju i video snimak koji snimiš i ažurira ih na svim tvojim uređajima. Sve ispravke koje napraviš automatski se ažuriraju tako da možeš da gledaš prošlonedeljne ili prošlogodišnje fotografije gdje god da se nalaziš.

Touch ID čini otključavanje tvog iPhone SE jednostavnim i bezbjednim. Ipak, tvoj otisak prsta je savršena lozinka – svaki je jedinstven i uvijek sa tobom.

Surfuj internetom, skidaj aplikacije i igre i strimuj video kroz utrabrz Wi-Fi 802.11ac. 2

Sa interfejsom lakim za korišćenje, nevjerovatnim fičerima i bezbjednošću u svojoj srži, iOS 9 je temelj iPhone SE. Dizajniran je da izgleda lijepo i radi odlično na tvom iPhone uređaju, tako da i najjednostavniji zadaci postaju zabavni.

Tvoj iPhone dolazi uz skup esencijalnih aplikacija, a na App Store-u možeš naći veliki izbor nevjerovatnih aplikacija, tako da ne postoji ograničenje na ono što možeš da uradiš.

Sa više od milion i po aplikacija na App Store-u bićeš u mogućnosti da personalizuješ svoj telefon.3 Bilo da surfuješ po kategorijama ili tražiš nešto specifi?no, na dodir prsta ?eš otkriti i skinuti nove aplikacije.

Sa samo nekoliko jednostavnih koraka možeš sigurno i lako da migriraš sve sadržaje i apliakcije sa svog Android telefona.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.