Najpovoljniji minuti, poruke i neograničen internet u najpovoljnijem postpaid paketu

m:tel postpaid – za opuštenu komunikaciju!

Uživajte u najpovoljnijim minutima i porukama, neograničenom Internetu uz najviše GB po maksimalnoj brzini i iskoristite mogućnost kupovine uređaja na rate. Odaberite postpaid paket koji najviše odgovara vašim potrebama i uživajte u komunikaciji sa porodicom i prijateljima!

Izaberite najpovoljniji i vašim potrebama prilagođen tarifni model

m:tel prepaid – prava odluka!

Prepaid tarifni modeli su prilagođeni vašim potrebama za komuniciranjem u skladu s kojim možete izabrati neki od ponuđenih tarifnih modela.

m:tel vam obezbeđuje najbolje pakete mobilnog interneta

Najbolji Internet paketi

Vi odlučujete kada i na kom mjestu želite da koristite Internet a mi vam obezbjeđujemo najbolje pakete mobilnog Interneta.

Odaberite najbolje usluge samo za vas!

Net up paketi

Budite online u svakom trenutku i na svakom mjestu putem svog mobilnog telefona! Koristite neograničeni Internet i nakon što potrošite megabajte uključene u vaš paket.

Krug porodice

Izaberite one koje volite u Krug porodice jer m:tel svim članovima grupe omogućava neograničene međusobne razgovore i neograničene međusobne SMS poruke!

m:roming tiketi

Putujte opušteno u Srbiju, uz m:roming tikete koji vam obezbjeđuju neograničene odlazne pozive, poruke i mobilni Internet, kao i neograničene dolazne pozive iz cijelog svijeta!

SOS kredit

Ukoliko se nađete u situaciji da nemate mogućnost dopune kredita u trenutku kad vam je potrebno da pozovete nekoga ili da pošaljete SMS, pravo rješenje je usluga SOS kredit.

 

mondo GO - sve usluge na jedan klik!

app store gogle play
Skinite mondo GO aplikaciju i samo jedan klik vas deli od pristupa svih usluga

FAQ

Usluga GPRS omogućava korisniku pristup Internet mreži i pruža mogućnost prenošenja podataka preko mobilnog telefona. Osim pristupa Internetu, usluga GPRS omogućava i pristup standardnim WAP sadržajima preko mobilnog telefona (logo, melodije, sličice, vijesti i sl. ).
Znači GPRS omogućava:

  • pristup Internet mreži,
  • pristup WAP sadržajima preko mobilnog telefona i
  • mogućnost prenosa podataka preko mobilnog telefona

Ako ste naš prepaid korisnik i vaši zahtjevi su se promijenili od kada ste postali naš korisnik, imate mogućnost prelaska sa prepaida na postpaid.

Dovoljno je samo da dođete na najbliže prodajno mjesto i izaberete pravi postpaid paket za uz mogućnost kupovine mobilnog telefona po povoljnim cijenama. U ponudi su različiti postpaid paketi i u svaki od njih uključeni su besplatni minuti, SMS-ovi i mobilni Internet. Kupovinom telefona i potpisivanjem ugovora na 12/24 mjeseca, dobijate brojne benefite.

Uz potpisivanje novog pretplatničkog ugovora plaća se aktivacija usluge u iznosu od 1€.

Međutim, možete vršiti i promjenu tarifnih paketa u okviru prepaid ponude, odnosno sa jednog na drugi prepaid paket. Na primjer, ako ste korisnik Hello prepaid paketa, a želite da pređete na druge prepaid tarifne modele - npr. Send hello, dovoljno je da na broj 100 pošaljete SMS poruku „pp send“ za prelazak na model Send hello.

Povratak na prethodni model vrši se slanjem poruke „pp hello“, takođe na broj 100. Promjena tarifnog modela može se vršiti jednom u 30 dana i besplatna je.

MMS (Multimedia Messaging Service) je poruka kojom možete da pošaljete slike u boji, animacije, melodije, glasovne poruke, video zapis ili tekst i to u jednoj poruci.
Da biste koristili MMS uslugu potrebno je da se prvo registrujete pozivanjem našeg Korisničog servisa (1600). Kao potvrdu da ste se uspješno registrovali dobićete konfiguracionu poruku koju je potrebno da snimite. Nakon toga stići će Vam SMS poruka sa tekstom „Dobrodošli u MMS svijet".

Tarifu možete promijeniti samo ako ste vlasnik kartice, tako što ćete popuniti zahtjev za promjenu tarifnog profila u jednoj od poslovnica mtel-a.

PIN1 - služi za zaštitu kartice od nedozvoljene upotrebe
PIN2 - služi za zaštitu odredenih opcija u aparatu
PUK1 - služi za deblokadu PIN-a 1
PUK2 - služi za deblokadu PIN-a 2
PIN i PUK brojevi su ugrađeni u Vašu SIM karticu.
PIN broj je Vaša lična tajna šifra koja služi za zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše SIM kartice. Ukoliko je u Vašem mobilnom telefonu aktiviran zahtjev za PIN kodom, morate ga unijeti svaki put kada uključujete Vaš mobilni telefon. Ako tri puta uzastopno unesete pogrešan PIN kod, SIM kartica će biti blokirana.
PUK broj služi za deblokadu SIM kartice. Ukoliko 9 puta uzastopno unesete pogrešan PUK, Vaša kartica ce biti trajno blokirana.
Ukoliko zaboravite PIN i PUK brojeve, molimo Vas da kontaktirate naš Korisnicki servis na broj 068/1600.

Cell Info je usluga koja omogućava informaciju pretplatniku na kojoj geografskoj oblasti se nalazi. Cell info daje bazna stanica na kojoj se pretplatnik trenutno nalazi.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.