Brzo plaćanje!

Izbjegnite komplikovane procedure! Pozovite 1818 i obavite željenu transakciju!

Sve platforme

Servis je omogućen putem SVIH  mobilnih telefona - ne morate da imate SMART uređaj!

Za male i velike iznose

Krenite bezbrižni iz kuće  - servis vam omogućava plaćanje različitih iznosa. Ne morate kod sebe da imate keš ili sitni novac. Ne brinite za kusur!

Izbjegnite komplikovane procedure! Pozovite 1818 i obavite željenu transakciju!

Servis je omogućen putem SVIH  mobilnih telefona - ne morate da imate SMART uređaj!

Krenite bezbrižni iz kuće  - servis vam omogućava plaćanje različitih iznosa. Ne morate kod sebe da imate keš ili sitni novac. Ne brinite za kusur!

Šta je mPAY?

Mobilno plaćanje predstavlja vrstu plaćanja/kupovine proizvoda i usluge uz pomoć mobilnog telefona, koji služi kao sredstvo iniciranja transakcije i “prepoznavanja” korisnika.

detaljnije

Kako se aktivira mPAY?

Usluga se aktivira putem posebnog USSD menija *188#

detaljnije

Kako se koristi mPAY?

Svi korisnici m:tel mobilne mreže (prepaid i postpaid) imaju mogućnost da plaćaju svojim mobilnim telefonom.

detaljnije

Gdje sve mogu da vršim plaćanje putem mPAY servisa?

Na svim prodajnim mjestima gdje je istaknuta naljepnica mPAY, možete vršiti plaćanje mobilnim telefonom, bez obzira na to koji model koristite. Pogledajte spisak prodajnih objekata...


detaljnije

Zašto je bezbjedan?

mPAY koristi sofisticirane metode za bezbijedan, miran i bezbrižan šoping.

detaljnije

FAQ

Usluga mPAY se aktivira putem ussd koda *188#. Jednom aktivirana usluga je aktivna sve dok se korisnik ne odjavi sa sistema.

  1. Korisnik pozivom *188# dobija meni koji uključuje stavku “Aktiviraj servis”.
  2. Aktivacijiom ove opcije (1) ide se na sljedeći ekran gdje korisnik sam bira PIN.

Da, moguće je dopuniti račun korisniku m:tel mreže, pozivom na USSD broj *188# opcija 4.

Korisnik se odjavljuje sa servisa pozivom na broj *188# opcija 7. Preostali iznos na računu
za mobilno plaćanje (sa balansa koji je ranije uplatio za mobilno plaćanje) može nekome okloniti ili u mtel poslovnici zatražiti povraćaj novca.

Prilikom dopune na POS terminalu, birate broj koji želite da dopunite za potrebe mobilnog plaćanja, tako da imate mogućnost da uplatite željenom prepaid broju iznos za mobilno plaćanje ili da uplatite eletkronsku dopunu tog prepaid broja.

Korisniku se ne naplaćuje provizija za plaćanje putem mPAY servisa. Takođe, trgovac sve robe i usluge prodaje po istim cijenama kao i za gotovinsko plaćanje.

Pozivom *188# opcija 2 korisnik može vrlo jednostavno da provjeri stanje računa za mobilno plaćanje, kao i dodijeljeni limit.

Limit za mobilno plaćanje se dodjeljuje automatski, zavisno od prosječne mjesečne potrošnje u posljednja tri mjeseca (limit iznosi: 4 x tromjesečni prosječni račun, umjesto dosadašnjeg koji je bio 2 x tromjesečni prosječni račun).

Takođe, potrebno je da redovno izmirujete račune, kako biste imali mogućnost da koristite servis mPAY. Ukoliko ne platite račun na vrijeme, rizikujete da vam ova usluga bude nedostupna (sve dok ne izmirite dug).

Sistem funkcionise kao i kod plaćanja bankovnom karticom. Za kvalitet proizvoda/usluga je odgovorna kompanija u kojoj ste kupili proizvod/uslugu.

Korisnik pozivom *188# opcija 3 može da promijeni PIN, ali mora znati postojeći PIN kako bi izvršio izmjenu. Ukoliko ne zna aktuelni PIN - može tražiti promjenu PIN-a pozivom Korisničkog servisa 1600 ili u poslovnici m:tel-a.

Stavka „Način plaćanja“ predstavlja mogućnost da korisnik izabere prioritet plaćanja (da li želi da mu se iznos skida sa računa za mobilno plaćanje ili sa bankovnog računa).

Iznos limita ne možete promijeniti, ali možete preko POS terminala uplatiti određenu sumu novca - i u tom slučaju raspolažete ukupnim iznosom depozita i limita za plaćanje.
Ukoliko ste novi korisnik m:tel mreže, imate mogućnost mobilnog plaćanja ako uplatite depozit (dopunom za mob.plaćanje), jer se ne može generisati automatski limit.
Prepaid korisnik raspolaže iznosom novca koji je uplatio (depozitom).

Servis mogu koristiti isključivo korisnici m:tel mobilne mreže. Ukoliko prelazite na drugu mrežu, potrebno je da se odjavite sa servisa, pozivom na broj *188# opcija 7. Preostali iznos na računu za mobilno plaćanje možete prebaciti na drugi broj (m:tel mreža) ili zatražiti povraćaj novca u poslovnici m:tel-a.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.