Funkcionalnosti Internet paketa

Velike brzine Interneta

Uz nove Flash pakete korisnici mogu da ostvare vezu ka Internetu sa protokom do čak 100Mbps, uz besplatan WiFi uređaj.

Stalna, brza i kvalitetna veza

Uživajte u prednostima najkvalitetnijih Internet paketa u svakom trenutku - garantujemo vam postojanu, brzuikvalitetnu vezu!

WiFi Router

Uz paket dobijate i WiFi ruter - na poklon.

Malo statistike za prenos podataka

Prikaz brzine prenosa se odnosi na količinu od 5MB. Brzina prenosa zavisi od paketa za koji se odlučite.
Odaberite paket koji vam odgovara i brzinu prenosa podataka
25 Mbps
2
15 Mbps
3
8 Mbps
5
4 Mbps
8

Malo statistike za skidanje omiljene muzike...

Prikaz brzine prenosa se odnosi na količinu od 25MB. Brzina prenosa zavisi od paketa za koji se odlučite.
25 Mbps
9
15 Mbps
14
8 Mbps
26
4 Mbps
52

Malo statistike za skidanje omiljenih filmova...

Prikaz brzine prenosa se odnosi na količinu od 3GB. Brzina prenosa zavisi od paketa za koji se odlučite.
25 Mbps
2min 48
15 Mbps
4min 40
8 Mbps
8min 44
4 Mbps
17min 29

Malo statistike za skidanje video igrica...

Prikaz brzine prenosa se odnosi na količinu od 32GB. Brzina prenosa zavisi od paketa za koji se odlučite.
25 Mbps
17m 11s
15 Mbps
28m 38s
8 Mbps
53m 41s
4 Mbps
1h 44m 51s

WiFI Router koji dobijate uz paket

Netis WF2419E

Ruter koji dobijate uz paket vam omogućava pristup Internetu u vašem domu - bez dodatnih troškova!

Mobilni Internet

Internet paketi vam omogućavaju da neograničeno surfujete, komunicirate na društvenim mrežama i opušteno koriste Internet kako vam najviše odgovara.

 

m:box - rješenje u jednom paketu!

m:box paketi objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije. Uz novu ponudu m:tel-a možete da imate kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na jednom mjestu uz jedan račun i fenomenalnu cijenu.

Sve što vam treba nalazi se u m:box kutiji: fixna, internet i digitalna televizija

FAQ

Ako ste naš prepaid korisnik i vaši zahtjevi su se promijenili od kada ste postali naš korisnik, imate mogućnost prelaska sa prepaida na postpaid.

Dovoljno je samo da dođete na najbliže prodajno mjesto i izaberete pravi postpaid paket za uz mogućnost kupovine mobilnog telefona po povoljnim cijenama. U ponudi su različiti postpaid paketi i u svaki od njih uključeni su besplatni minuti, SMS-ovi i mobilni Internet. Kupovinom telefona i potpisivanjem ugovora na 12/24 mjeseca, dobijate brojne benefite.

Uz potpisivanje novog pretplatničkog ugovora plaća se aktivacija usluge u iznosu od 1€.

Međutim, možete vršiti i promjenu tarifnih paketa u okviru prepaid ponude, odnosno sa jednog na drugi prepaid paket. Na primjer, ako ste korisnik Hello prepaid paketa, a želite da pređete na druge prepaid tarifne modele - npr. Send hello, dovoljno je da na broj 100 pošaljete SMS poruku „pp send“ za prelazak na model Send hello.

Povratak na prethodni model vrši se slanjem poruke „pp hello“, takođe na broj 100. Promjena tarifnog modela može se vršiti jednom u 30 dana i besplatna je.

PIN1 - služi za zaštitu kartice od nedozvoljene upotrebe
PIN2 - služi za zaštitu odredenih opcija u aparatu
PUK1 - služi za deblokadu PIN-a 1
PUK2 - služi za deblokadu PIN-a 2
PIN i PUK brojevi su ugrađeni u Vašu SIM karticu.
PIN broj je Vaša lična tajna šifra koja služi za zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše SIM kartice. Ukoliko je u Vašem mobilnom telefonu aktiviran zahtjev za PIN kodom, morate ga unijeti svaki put kada uključujete Vaš mobilni telefon. Ako tri puta uzastopno unesete pogrešan PIN kod, SIM kartica će biti blokirana.
PUK broj služi za deblokadu SIM kartice. Ukoliko 9 puta uzastopno unesete pogrešan PUK, Vaša kartica ce biti trajno blokirana.
Ukoliko zaboravite PIN i PUK brojeve, molimo Vas da kontaktirate naš Korisnicki servis na broj 068/1600.

Tarifu možete promijeniti samo ako ste vlasnik kartice, tako što ćete popuniti zahtjev za promjenu tarifnog profila u jednoj od poslovnica mtel-a.

Usluga GPRS omogućava korisniku pristup Internet mreži i pruža mogućnost prenošenja podataka preko mobilnog telefona. Osim pristupa Internetu, usluga GPRS omogućava i pristup standardnim WAP sadržajima preko mobilnog telefona (logo, melodije, sličice, vijesti i sl. ).
Znači GPRS omogućava:

  • pristup Internet mreži,
  • pristup WAP sadržajima preko mobilnog telefona i
  • mogućnost prenosa podataka preko mobilnog telefona

Cell Info je usluga koja omogućava informaciju pretplatniku na kojoj geografskoj oblasti se nalazi. Cell info daje bazna stanica na kojoj se pretplatnik trenutno nalazi.

MMS (Multimedia Messaging Service) je poruka kojom možete da pošaljete slike u boji, animacije, melodije, glasovne poruke, video zapis ili tekst i to u jednoj poruci.
Da biste koristili MMS uslugu potrebno je da se prvo registrujete pozivanjem našeg Korisničog servisa (1600). Kao potvrdu da ste se uspješno registrovali dobićete konfiguracionu poruku koju je potrebno da snimite. Nakon toga stići će Vam SMS poruka sa tekstom „Dobrodošli u MMS svijet".

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.