m:box - rješenje u jednom paketu!

m:box paketi objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije. Uz novu ponudu m:tel-a možete da imate kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na jednom mjestu uz jedan račun i fenomenalnu cijenu.

Sve što vam treba nalazi se u m:box kutiji: fixna, internet i digitalna televizija

Funkcionalnosti TV servisa

Snimanje

Ne propustite omiljeni televizijski program, snimite sve što vas zanima. Ukoliko niste kod kuće ili iz nekog drugog razloga ne možete da gledate TV sadržaj koji vas zanima u trenutku kada se emituje, m:tel vam omogućava mogućnost snimanja.

Opcija premotavanja

Snimljeni sadržaj možete pauzirati ili premotati tokom gledanja.

HD kanali

Uživajte u programima visoke definicije TV signala uz HD kanale. HD kanali pružaju do pet puta bolju rezoluciju slike, što sliku čini kvalitetnijom, oštrijom, sa više detalja i „živih“ boja.

Funkcionalnosti Internet paketa

Velike brzine Interneta

Uz nove Flash pakete korisnici mogu da ostvare vezu ka Internetu sa protokom do čak 100Mbps, uz besplatan WiFi uređaj.

Stalna, brza i kvalitetna veza

Uživajte u prednostima najkvalitetnijih Internet paketa u svakom trenutku - garantujemo vam postojanu, brzu i kvalitetnu vezu!

WiFi Router

Uz paket dobijate i WiFi ruter - na poklon.

Funkcionalnosti paketa fiksne telefonije

Identifikacja poziva

Identifikacija poziva vam omogućava da, prije odgovora na poziv, na displeju svog telefona vidite broj sa kojeg je poziv upućen.

Preusmjeravanje poziva

Preusmjeravanje poziva vam pruža mogućnost da, ukoliko niste kod kuće ili niste u mogućnosti da primite poziv, preusmjerite dolazni poziv na neki drugi, unaprijed definisani broj. Ukoliko to želite,dolazni poziv možete da preusmjerite i na automat sa govornom porukom.

Konferencijki poziv

Ova usluga vam pruža mogućnost da telefonski razgovor obavljate sa dva sagovornika istovremeno. U ovakav razgovor možete uključiti sagovornike i iz mobilne i iz fiksne mreže.

Jedan račun za sve usluge!

Kombinujte usluge i pritom uštedite! Imate mogućnost da koristite specijalan paket
koji obuhvata sve telekomunikacione usluge na jednom mjestu
uz jedan račun i fenomenalnu cijenu.

Sa jednim računom možete da ujedinite sve usluge na jednom mestu

Najbolja ponuda uređaja!

Izaberite vrhunske TV uređaje ili mobilne telefone iz ponude!

Imate mogućnost kupovine najsavremenijih televizora marke Samsung i Tesla po maloprodajnoj cijeni ili na odloženo plaćanje.Najnoviji telefoni su vam sada dostupni uz m:BOX paket

Uz m:BOX pakete možeš da kupiš i neki od telefona iz bogate m:tel ponude!


Napravite idealan paket za sebe!

Najbolja kombinacija mobilne, fiksne, kablovske i Interneta – vi birate paket po svojoj mjeri!

FAQ

Dovoljno je da podnesete zahtjev pozivanjem Korisničkog servisa na broj 1600 ili lično u nekoj od poslovnica m:tel-a u vašem gradu.Mi ćemo provjeriti da li ispunjavate tehničke uslove i pozvati vas da potpišete ugovor. Takođe, naš korisnik možete postati i posredstvom naših ovlašćenih dilera.

U promotivnom periodu se ne naplaćuju instalaciona taksa, modem i SET TOP BOX.

Da, korisnici BOX paketa, imaju i mogućnost da prate TV sadržaje na dva TV uređaja. U ponudi je i drugi TV uređaj (Set Top Box) sa pretplatom u iznosu 3€ (umjesto 5,9 eura)mjesecno za Osnovni paket i 1.9 eura za Mini Osnovni paket.

Aktiviranje Tel Box paketa zavisi od tehničkih mogućnosti realizacije na lokaciji korisnika.

Dobijate 1000 minuta ka m:tel 068 mreži, 200 SMS poruka ka m:tel 068 mreži, 100 minuta ka mobilnim i fiksim mrežama u Crnoj Gori, 20 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori, neograničen Internet pristup (1GB po maksimalnoj brzini) i 1,5GB Internet pristupa digitalnom servisu m:box (na mjesečnom nivou). Ovaj paket ima i 5 GB cloud prostora za servis m:box.

Ugovor se potpisuje na 12 ili na 24 mjeseca.

Uz box pakete korisnik moze odabrati i dodatke TV pakete. Dodatni TV paketi se aktiviraju i deaktiviraju po zahtjevu korisnika, uz plaćanje na mjesečnom nivou.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.