Najpovoljniji minuti, poruke i neograničen internet u najpovoljnijem postpaid paketu

Paketi za najbolju poslovnu komunikaciju!

Uživajte u najpovoljnijim minutima i porukama, neograničenom Internetu uz najviše GB po maksimalnoj brzini i iskoristite mogućnost kupovine uređaja na rate. Odaberite postpaid paket koji najviše odgovara vašim potrebama i uživajte u komunikaciji sa poslovnim partnerima!

m:tel vam obezbeđuje najbolje pakete mobilnog interneta

Najbolji biznis Internet paketi

Vi odlučujete kada i na kom mjestu želite da koristite Internet a mi vam obezbjeđujemo najbolje pakete mobilnog Interneta - kreirane za idealnu poslovnu komunikaciju!

Cloud usluga

Cloud je bezbjedno, fleksibilno i ekonomično rješenje za sva preduzeća i predstavlja zamjenu za skupu IT infrastrukturu potrebnu za Vaše poslovanje. Uz Cloud u bilo koje vrijeme i sa bilo kog uređaja sa kojeg imate pristup Internetu, Vi i Vaši zaposleni možete da pristupate Vašim poslovnim podacima, servisima i aplikacijama.

Odaberite najbolje usluge samo za vas!

Net up paketi

Budite online u svakom trenutku i na svakom mjestu putem svog mobilnog telefona! Koristite neograničeni Internet i nakon što potrošite megabajte uključene u vaš paket.

Telepresence

Usluga omogućava uspostavljanjevideo konferencije između prostorija koje su specijalno tehnički opremljene za tu namjenu, i nalaze se na sljedećim lokacijama: Podgorica, Beograd, Banja Luka i Kosovska Mitrovica. Virtuelni poslovni sastanak se realizuje u specijalno dizajniranim prostorijama.

m:roming tiketi

Putujte opušteno u Srbiju, uz m:roming tikete koji vam obezbjeđuju neograničene odlazne pozive, poruke i mobilni Internet, kao i neograničene dolazne pozive iz cijelog svijeta!

Autotrack

Autotrack je idealan servis za sve korisnike koji u svakom trenutku žele da znaju lokaciju svog vozila.Servis je predviđen za ličnu upotrebu kao i za upotrebu u preduzećima i podjednako je funkcionalan za nadzor jednog vozila ili cijelog voznog parka.

 

mondo GO - sve usluge na jedan klik!

app store gogle play
Skinite mondo GO aplikaciju i samo jedan klik vas deli od pristupa svih usluga

FAQ

Usluga GPRS omogućava korisniku pristup Internet mreži i pruža mogućnost prenošenja podataka preko mobilnog telefona. Osim pristupa Internetu, usluga GPRS omogućava i pristup standardnim WAP sadržajima preko mobilnog telefona (logo, melodije, sličice, vijesti i sl. ).
Znači GPRS omogućava:

  • pristup Internet mreži,
  • pristup WAP sadržajima preko mobilnog telefona i
  • mogućnost prenosa podataka preko mobilnog telefona

Ako ste naš prepaid korisnik i vaši zahtjevi su se promijenili od kada ste postali naš korisnik, imate mogućnost prelaska sa prepaida na postpaid.

Dovoljno je samo da dođete na najbliže prodajno mjesto i izaberete pravi postpaid paket za uz mogućnost kupovine mobilnog telefona po povoljnim cijenama. U ponudi su različiti postpaid paketi i u svaki od njih uključeni su besplatni minuti, SMS-ovi i mobilni Internet. Kupovinom telefona i potpisivanjem ugovora na 12/24 mjeseca, dobijate brojne benefite.

Uz potpisivanje novog pretplatničkog ugovora plaća se aktivacija usluge u iznosu od 1€.

Međutim, možete vršiti i promjenu tarifnih paketa u okviru prepaid ponude, odnosno sa jednog na drugi prepaid paket. Na primjer, ako ste korisnik Hello prepaid paketa, a želite da pređete na druge prepaid tarifne modele - npr. Send hello, dovoljno je da na broj 100 pošaljete SMS poruku „pp send“ za prelazak na model Send hello.

Povratak na prethodni model vrši se slanjem poruke „pp hello“, takođe na broj 100. Promjena tarifnog modela može se vršiti jednom u 30 dana i besplatna je.

MMS (Multimedia Messaging Service) je poruka kojom možete da pošaljete slike u boji, animacije, melodije, glasovne poruke, video zapis ili tekst i to u jednoj poruci.
Da biste koristili MMS uslugu potrebno je da se prvo registrujete pozivanjem našeg Korisničog servisa (1600). Kao potvrdu da ste se uspješno registrovali dobićete konfiguracionu poruku koju je potrebno da snimite. Nakon toga stići će Vam SMS poruka sa tekstom „Dobrodošli u MMS svijet".

Tarifu možete promijeniti samo ako ste vlasnik kartice, tako što ćete popuniti zahtjev za promjenu tarifnog profila u jednoj od poslovnica mtel-a.

PIN1 - služi za zaštitu kartice od nedozvoljene upotrebe
PIN2 - služi za zaštitu odredenih opcija u aparatu
PUK1 - služi za deblokadu PIN-a 1
PUK2 - služi za deblokadu PIN-a 2
PIN i PUK brojevi su ugrađeni u Vašu SIM karticu.
PIN broj je Vaša lična tajna šifra koja služi za zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše SIM kartice. Ukoliko je u Vašem mobilnom telefonu aktiviran zahtjev za PIN kodom, morate ga unijeti svaki put kada uključujete Vaš mobilni telefon. Ako tri puta uzastopno unesete pogrešan PIN kod, SIM kartica će biti blokirana.
PUK broj služi za deblokadu SIM kartice. Ukoliko 9 puta uzastopno unesete pogrešan PUK, Vaša kartica ce biti trajno blokirana.
Ukoliko zaboravite PIN i PUK brojeve, molimo Vas da kontaktirate naš Korisnicki servis na broj 068/1600.

Cell Info je usluga koja omogućava informaciju pretplatniku na kojoj geografskoj oblasti se nalazi. Cell info daje bazna stanica na kojoj se pretplatnik trenutno nalazi.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.