Funkcionalnosti TV servisa

Snimanje

Ne propustite omiljeni televizijski program, snimite sve što vas zanima. Ukoliko niste kod kuće ili iz nekog drugog razloga ne možete da gledate TV sadržaj koji vas zanima u trenutku kada se emituje, m:tel vam omogućava mogućnost snimanja.

Zakazivanje snimanja

Dodatni komfor obezbjeđuje vam mogućnost zakazivanja snimanja željenog sadržaja. Ono što treba da uradite je da uđete u katalog, podesite vrijeme snimanja, vrstu,  broj i naziv kanala, datum i vrijeme početka, vrijeme završetka, ponavljanje, režim i sadržaj koji ste snimili možete da pogledate kad budete u mogućnosti.

Premotavanje

Snimljeni sadržaj možete pauzirati ili premotati tokom gledanja.

HD kanali

Uživajte u programima visoke definicije TV signala uz HD kanale. HD kanali pružaju do pet puta bolju rezoluciju slike, što sliku čini kvalitetnijom, oštrijom, sa više detalja i „živih“ boja.

Dodatni TV paketi

Albanski start

Dodatni TV Paket

Svi kanali
Cijena
5.95

Albanski family

Dodatni TV Paket

Svi kanali
Cijena
11.90

Balkanski

Dodatni TV Paket

Svi kanali
Cijena
5.00

Ruski

Dodatni TV Paket

Svi kanali
Cijena
5.00

Mega

Dodatni TV Paket


Cijena
4.90

HBO Cinemax

Dodatni TV Paket


Cijena
3.00

HBO

Dodatni TV Paket


Cijena
5.00

Film

Dodatni TV Paket


Cijena
2.79

Plus

Dodatni TV Paket


Cijena
2.49

Ostali dodatni paketi

Imamo opciju za vas, kupovinu nekog od TV uređaja na rate

m:tel vam nudi i TV uređaje

Raznovrsna i bogata ponuda uređaja! Fenomenalno iskustvo bez obzira za koji se uređaj odlučite jer su svi PRAVI IZBOR. Iskoristite mogućnost kupovine uređaja na rate.

 

m:box - rješenje u jednom paketu!

m:BOX paketi objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije. Uz novu ponudu m:tel-a možete da imate kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na jednom mjestu uz jedan račun i fenomenalnu cijenu.

Sve što vam treba nalazi se u m:box kutiji: fixna, internet i digitalna televizija

FAQ

Dovoljno je da podnesete zahtjev pozivanjem Korisničkog servisa na broj 1600 ili lično u nekoj od poslovnica m:tel-a u vašem gradu.Mi ćemo provjeriti da li ispunjavate tehničke uslove i pozvati vas da potpišete ugovor. Takođe, naš korisnik možete postati i posredstvom naših ovlašćenih dilera.

Ne, obavezan je Osnovni ili Osnovni Mini paket, sa kojim je moguće kombinovati sve ostale dodatne pakete.

Uz drugi drugi TV uređaj (Set Top Box) korisnik takodje može odabrati sve dodatne pakete iz aktuelne.

Aktiviranje TV paketa zavisi od tehničkih mogućnosti realizacije na lokaciji korisnika.

U promotivnom periodu se ne naplaćuju instalaciona taksa i SET TOP BOX.

Za treći TV uredjaj, kao i za svaki naredni, korisnik plaća punu pretplatu definisu cjenovnikom za Osnovni TV i Mini Osnovni TV paket.

Ugovor se potpisuje na 12 ili na 24 mjeseca za Osnovni i Mini Osnovni paket. Dodatni TV paketi sa aktiviraju i deaktiviraju po zahtjevu korisnika, uz plaćanje na mjesečnom nivou.

Da, korisnici BOX paketa, imaju i mogućnost da prate TV sadržaje na dva TV uređaja. U ponudi je i drugi TV uređaj (Set Top Box) sa pretplatom u iznosu 3€ (umjesto 5,9 eura)mjesecno za Osnovni paket i 1.9 eura za Mini Osnovni paket.

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.