NAJVEĆE SNIŽENJE!

UŠTEDI DO 200 EURA, UZ PRAZNIČNU PONUDU TELEFONA!

Podgorica, 11. januar 2021 – Jedan od najboljih načina da započnete ovu godinu je da sebi ili dragoj osobi pokIonite telefon. Kompanija MTEL je pripremila najbolju ponudu telefona po super cijenama, i to sniženim do 200 eura i uz mogućnost plaćanja u mjesečnim ratama.

Uz paket Urban Neo M+ Samsung Galaxy A40 košta samo 3€ mjesečno, a Samsung Galaxy A50 svega 5€ mjesečno. Model Xiaomi Note 8 Pro 4€ i Xiaomi Note 8 T samo 1€ mjesečno. U ovoj akciji Samsung Galaxy S10e uz paket Urban Neo M+ je po cijeni od 19 eura mjesečno.

Podsjećamo da u Urban Neo paketima korisnik dobija neograničene razgovore i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i velike količine mobilnog Interneta po maksimalnoj brzini, čak i do 150 GB.

Ponuda telefona važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Telefone je moguće kupiti i uz ostale pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama.

Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.