Najbolja m:SAT TV ponuda, dostupna svima!

Pretplata 1 euro 6 mjeseci, drugi TV priključak gratis i najbolje fudbalske lige!

Podgorica, 02. septembar 2021 – Kompanija m:tel bogatim sadržajem TV kanala stiže u svaki dom u Crnoj Gori kroz ponudu satelitskog prijema-m:SAT TV, za sva domaćinstva koja nemaju tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije.

Mtel je sada pripremio najbolju ponudu dostupnu svima, koja podrazumijeva niz povoljnosti za nove korisnike. Svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz neki od m:SAT TV paketa, u promotivnom periodu od 6 mjeseci plaćaće pretplatu samo 1 euro, uz gratis uslugu na drugom TV uređaju. Po isteku promotivnog perioda, korisnik će plaćati standardnu mjesečnu pretplatu za odabrani paket, definisanu važećim Cjenovnikom.

Kao dodatni benefit, postojeći korisnici m:tel kablovskih paketa i m:tel postpaid paketa – Urban ili Urban NEO, dobijaju 30 % popusta na pretplatu za odobrani m:SAT paket.

Korisnici m:SAT paketa mogu da uživaju u preko 140 najboljih kanala iz zemlje, regiona i svjeta a sada mogu navijati i za svoj omiljeni tim jer je m:SAT TV ponuda obogaćena najboljim fudbalskim ligama na svijetu.

Takođe, korisnici m:SAT paketa mogu aktivirati i dodatne Internet pakete sa promotivnim resursima ili kupovati TV uređaje na rate od 6,12,24 ili čak 48 mjeseci.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.