OTKLJUČANI TV KANALI DO KRAJA JANUARA

NAJBOLJA NOVOGODIŠNJA PONUDA DOSTUPNA SVIMA!

Podgorica, 15. novembar 2021 – Kompanija MTEL ove godine u susret novogodišnjim praznicima kreće ranije i pripremila je mnogo lijepih iznenađenja za sve korisnike. Tokom promotivnog perioda počev od danas pa sve do 31.01.2022. m:BOX i m:SAT korisnici će imati omogućen pristup TV kanalima.

Za HBO pakete je potrebno izvršiti aktivaciju pozivom na broj 1600, a može i putem aplikacije Moj mtel ili prijavom na portal Moj mtel, na linku: https://moj.mtel.me/ i to počev od 15.12.2021. godine. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Za nove korisnike kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije obezbijeđen je 50% popust na pretplatu prvih 6 mjeseci, potom čak do 200 GB GRATIS mobilnog Interneta i preko 250 vrhunskih TV kanala. I tu nije kraj iznenađenjima jer za sve koji odaberu neko od m:BOX 4 paketa dobijaju na poklon Realme 7i telefon i mogućnost premotavanja do 7 dana unazad.
Svi koji zaključe ugovor na 24 mjeseca uz neki od m:SAT TV paketa, u promotivnom periodu od 6 mjeseci plaćaće pretplatu samo 1 euro, uz gratis uslugu na drugom TV uređaju. Korisnici m:SAT paketa mogu da uživaju u preko 140 najboljih kanala iz zemlje, regiona i svijeta.
Kao dodatni benefit, postojeći korisnici MTEL kablovskih paketa i m:tel postpaid paketa – Urban ili Urban NEO, dobijaju 30% popusta na pretplatu za odabrani m:SAT paket.
Korisnici m:BOX paketa i m:SAT paketa mogu da uživaju sada mogu navijati i za svoj omiljeni tim jer je ponuda obogaćena najboljim fudbalskim ligama na svijetu. Podsjećamo da u BOX paketima gledaoci uživaju u preko 250 vrhunskih TV kanala, od kojih izdavajamo SUPERSTAR TV HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, svih trinaest Arena Sport kanala, NBA HD, Fox HD i Fox Life HD. Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima uživaće u najnovijim svjetskim hitovima i serijama.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.