PRAZNICI VEĆ STIŽU U MTEL

NAJBOLJA NOVOGODIŠNJA PONUDA ZA POSTPAID KORISNIKE

Podgorica, 16. novembar 2021 – Praznici već stižu u kompaniju MTEL pa ove godine mnogo lijepih iznenađenja čeka i postpaid korisnike. Tokom promotivnog perioda počev od danas samo u MTEL-u korisnici kupuju telefone Samsung A serije sa 30% popusta ili dobijaju čak dva telefona proizvođača Realme po cijeni jednog.

Svi koji odluče da postanu korisnici Urban Neo paketa, osim što kupuju telefone po prazničnim cijenama sa čak 30% popusta, dobijaju čak 10 puta više Interneta u odnosu na količinu koju imaju u okviru mjesečne pretplate. U ovoj akciji izdvajamo Samsung A125 koji sada ima mjesečnu ratu od samo 1 euro uz paket Urban Neo XL, a Samsung A225 samo 2 eura. Za Samsung A325 mjesečno je potrebno izdvojiti samo 3,5 eura, dok je za Samsung A 525 mjesečna rata 4,5 eura, a za najbolji telefon iz ove akcije Samsung A 725 mjesečna rata je samo 6 eura uz Urban Neo XL postpaid paket. Telefone je moguće kupiti i uz druge pakete iz MTEL ponude, po odgovarajućim cijenama.

Novogodišnji poklon stiže uz NEO Z postpaid paket, tako da za samo 22,9 eura mjesečno korisnik dobija dva telefona. Naime, uz kupljeni Realme 8 korisnik na poklon dobija Realme 7i telefon. NEO Z je poznat kao Internet najdominantniji postpaid paket na tržištu Crne Gore, jer korisnik u njemu dobija čak 200GB mjesečno za pristup društvenim mrežama, koje sam kombinuje, prilikom potpisivanja ugovora u poslovnici MTEL-a. Tako, na primjer, korisnik može da kombinuje 100GB za Instagram, a preostalih 100GB za You Tube ili za Tik Tok. Ali to nije sve što NEO Z paket čini Internet dominantnim, jer on svakom korisniku omogućava još 100GB mjesečno za surfovanje kao i besplatan pristup aplikacijama MOVE TV i m:disk.

Ova novogodišnja postpaid ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.