KOMPANIJA MTEL UZ ASOCIJACIJU MENADŽERA CRNE GORE

MTEL JE GENERALNI SPONZOR NAJVEĆEG POSLOVNOG PRIZNANJA U CRNOJ GORI

Podgorica, 25. mart 2022. godine – Izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandić se danas sastala sa predsjednikom Asocijacije menadžera Crne Gore Budimirom Račkovićem i izvršnom direktoricom Asocijacije menadžera Crne Gore Andjelom Radosavović. Kompanija MTEL je član Asocijacije menadžera Crne Gore u okviru kompanijskog kluba od samog osnivanja i aktivno učestvuje u najvišim organima Upravnom i Izvršnom odboru, kao i Odboru za digitalnu transformaciju, Odboru za PR i marketing i drugim.

Izvršna direktorica Tatjana Mandić je na početku izrazila zadovoljstvo aktivnim članstvom MTEL-a u ovom prestižnom strukovnom udruženju i pored ostalog istakla: “U ime kompanije MTEL želim da pozdravim aktivnosti i posvećenost Asocijacije menadžera Crne Gore koja već godinama udružuje, snaži i promoviše menadžere, preduzetnike i kompanije u Crnoj Gori, što je veoma važno za razvoj svijesti o značaju i dragocjenosti menadžerske profesije, liderskih vještina i znanja. Već godinama podržavamo Izbor najmenadžera/ki i preduzetnika/ca Crne Gore jer smatramo da je veoma važno da se promovišu uspješni menadžeri, kao i da svi zajedno definišemo poželjne nivoe menadžerskog znanja i usvojimo iskustva i vještine najboljih.”

Kompanija MTEL je u proteklim godinama bila pokrovitelj i tehnička podrška realizacije prvog Digitalnog samita, Prve konferencije evropskih menadžera, prve online konferencije “Ekonomija u doba korone” i drugih važnih projekata AMM-a.

“Sa zadovoljstvom ističemo da je Vladimir Lučić generalni direktor Telekoma Srbije, a tadašnji izvršni direktor MTEL-a prvi dobitnik nagrade Najmenadžer u kategoriji velikih preduzeća u Crnoj Gori. Takođe, prvi smo dobitnici priznanja Digitalni lider u Crnoj Gori, koje smo takođe dobili od AMM-a. Vjerujem da ćemo i ubuduće nastaviti saradnju na svim važnim projektima za razvoj menadžerske profesije u Crnoj Gori, jer bez dobrog menadžmenta nema ni uspješne ekonomije” istakla je na kraju izvršna direktorica Tatjana Mandić.

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković je pored ostalog rekao: “Drago nam je da Asocijaciju menadžera Crne Gore prate i podržavaju najveće crnogorske kompanije, a jedna od njih je svakako MTEL. Dobra je prilika da u ime AMM-a ali i svoje lično ime, čestitam na značajnom jubileju, 15 godina godina rada u Crnoj Gori. Posebno želim da zahvalim na strateškoj saradnji i podršci koju je kompanija MTEL dala Asocijaciji menadžera, prepoznajući značaj unapređenja liderskih i menadžerskih vještina, ali i razvoj ljudskih resursa kao ključnu osnovu za ostvarivanje boljih rezultata i napredak crnogorske ekonomije. Vjerujem da je i podrška centralnoj svečanosti dodjele nagrada Naj menadžerima/kama i preduzetnicima/cama za 2021. godinu iskazana kroz generalno sponzorstvo, samo jedna u nizu aktivnosti i projekata koje ćemo zajednički realizovati.”